En sevdiğiniz ekran kartı

IontHyTe

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2016
Mesajlar
889
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. En sevdiğiniz ekran kartı nedir? İster performans olsun, ister marka (Mesela Asus GTX1070 çok şekil olmuş kırmızı yakışmış gibi.) :D

Benim GT210 :ROFL:

Şaka şaka. Ben artık "3500TL ile RX480 alınmalı." gibi konuların dışına çıkıp "10TL'lik Radeon HD3450 çok şekil. Ama Evga'nın GTX1080 FTW modeli de çok güzel." konularına girince hiç bilmiyorum :D Çünkü bazen ucuz olan daha şekil oluyor :D Daha çok F/P sistemleri hazırladığım için hiç Asus modellerine bakmıyorum ama Expedition ve Strix Gaming'i oldukça şekildi :D Neyse, sizinkileri marka ve model şeklinde paylaşırsanız daha iyi olur.
 
Kendi Ekran Kartlarınızı Paylaş Diyorsan Benimki : AMD Radeon HD5700 Series
Hangisini Önerirsiniz Fiyata Bakmam Diyorsan : Nvidia GeForce GTX1080
Valla benim ekran kartı galiba daha üretilmiyor :) eskilerle takılıyoruz para yok bizde. Ama GTA5 Te En ''LOW'' ayarlarda 50FPS gibi alıyorum.
 
Kendi kartım olduğu için GT 240. Yadigar bana GTA 5 oynattı. Temizlerken fanının iki kanadı kırıldı, uzun süre öyle kullandım. Sonra stok fanın fan kısmını alıp çift taraflı bant ve silikon ile alüminyum kısma yapıştırdım. Şu an öyle kullanıyorum. Eski fanından bile iyi soğutuyor. DirectX 11 olsa ve güç girişi olsa overclock ile zorlayıp yeni nesil oyunları deneyebilirdim belki.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı