En sevdiğiniz ve sevmediğiniz e-ticaret sitesi

Doğrudur, tabii. Yani doğruyu savundum diye 100 TL'yi geri aldılar. 😅 He ben gittim Metis Yayınları üzerinden seriyi yine aldım ama Hepsiburada'ya bakışım değişti.

Ayrıca Hobbit kitabını da Amazon'dan sipariş ettim. Yolda az deforme olmuştu. Müşteri Hizmetleri'ne bağlanıp değişim istediği belirttim. Değişim değil, iade olabileceğini söylediler. Peki finalde ne oldu? "İade ile uğraşmayın, kitap siz de kalsın, ücretinizi geri yansıtalım, dilerseniz tekrar sipariş edin" dediler. Çözüm budur.

Amazon bu konuda kraldır zaten. Hepsiburada'da işte Amazon 10 ise Hepsiburada 8,9 falandır. Trendyol'u düşünemiyorum bile. :D

En sevdiğim net bir şekilde AGT ile çalıştığı için ve hediye kartı sistemi olduğu için Amazon.com.tr , şaka gibi gelebilir fakat bu hediye kartı ile bakiye ekleme sistemi hala hiçbir Türk şirketinin beceremediği bir şey. Amazondan alışveriş yaparken keyif alıyorum resmen.

En sevmediğim ise kesinlikle Trendyol, hem satan kişi bakımından hem de alıcı bakımından çok kötü bir sistem. Tek işleri reklam yapıp ilgi toplamakdı, başardılar ben bile şuan bir şey satmak istesem maalesef trendyol kullanırım çünkü herkes orada.
AGT derken? Laminat Parke üreticisi mi?

En sevdiğim Amazon
En sevmediğim Boss Bilişim denen şey. Hiç alışveriş yapmadım ama Google'da hep en ucuz o dolandırıcı siteyi gösteriyorlar.

Nedense bende Boss Bilişim'e hiç güvenmem. Dolandırıcı yüksek ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı