En stabil Windows 11 sürümü nedir?

Nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok memnun olurum.

Keşke moment 4'e güncellemeseydim hocam laptopun içinden geçti diyebilirim.

Ben indirdiğim zaman kısayol kavramı diye bir şey yoktu neredeyse yani vardı ama hep zor olan yoldan bu konuda Windows 10 benim için daha iyi 2. sistem kullanımı fazla yani Windows 10'dan çok fazla değil ama yine 10'a göre fazla bir kullanımı vardı. 3. Windows 10 da daha fazla özelleştirme var bana göre yani orasını burasını değiştirmek daha kolay ama okula yeni gelen Windows 11 bilgisayarlarda kendi hesabımda ayar yapmayı denedim kişileştirmeden hava durumunu kapatmak için dakikalarca rastgele tuşlara bastım. Ayrıca söylemeyi unutmuşum Bluetooth kulaklığım ile aşırı problem yaşadım Windows 11 de ama 10 da hiçbir problemim yoktu.

Hocam siz direk tekrar temiz kurulum yapın update kapatın moment 4 gelirse indirin iptal edin bir daha gelmiyor zaten.
Windows 11 nedense aşırı beğendim ben kişiselleştirme olarak arkadaşa katılıyorum gerçekten az geliyor Windows 10 zamaninda daha şehvetli duruyordu ayrıca 11 duvar kağıtları rezalet olmuş bu 10'da gece çadır ve koşu yapan kadın vardi o iki duvar kağıdını çok beğeniyordum ;D.

öyle yapacağım hocam artık sağ olun yorumunuz için.
Ne demek hocam iyi ki yapmamışım şans eseri forumda birisi bu update ile ilgili çok fazla pil yiyor diyordu aslında temiz kurulum yapmayıp güncelleme üzerinden siliniyorsa silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı