Bu sorun bendede var.Bu sağ tarafta ses görüntü pil menüsünü açarken 1 saniye donuyor pc bunu nasıl düzeltebilirim?
Nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok memnun olurum.
Keşke moment 4'e güncellemeseydim hocam laptopun içinden geçti diyebilirim.
Bu windows kaynaklı hocam zaten.Bu sorun bendede var.
Kesinlikle hocam mavi ekran almaya başladım moment 4 indirince.Moment 4 sorunlu bir güncelleme, şu anlık indirilmesi önerilmiyor.
Hocam siz direk tekrar temiz kurulum yapın update kapatın moment 4 gelirse indirin iptal edin bir daha gelmiyor zaten.Kesinlikle hocam mavi ekran almaya başladım moment 4 indirince.
öyle yapacağım hocam artık sağ olun yorumunuz için.Hocam siz direk tekrar temiz kurulum yapın update kapatın moment 4 gelirse indirin iptal edin bir daha gelmiyor zaten.
Windows 11 nedense aşırı beğendim ben kişiselleştirme olarak arkadaşa katılıyorum gerçekten az geliyor Windows 10 zamaninda daha şehvetli duruyordu ayrıca 11 duvar kağıtları rezalet olmuş bu 10'da gece çadır ve koşu yapan kadın vardi o iki duvar kağıdını çok beğeniyordum ;D.Hocam siz direk tekrar temiz kurulum yapın update kapatın moment 4 gelirse indirin iptal edin bir daha gelmiyor zaten.
Ne demek hocam iyi ki yapmamışım şans eseri forumda birisi bu update ile ilgili çok fazla pil yiyor diyordu aslında temiz kurulum yapmayıp güncelleme üzerinden siliniyorsa silebilirsiniz.öyle yapacağım hocam artık sağ olun yorumunuz için.
macOS'a benzetmeye çalışıyorlar gibi geldi. 12'de artık herhalde winder falan olacak xD.11 duvar kağıtları rezalet olmuş bu 10'da gece çadır ve koşu yapan kadın vardi o iki duvar kağıdını çok beğeniyordum ;D.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.