- Makaleler
- 4
Arkadaşınız abartmış uyarın derim.
Son düzenleme:
Değerli hocam,
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır. Beyhude arkadaşınızı bu patika doğrultusunda hususi olarak sindirmenizi öneririm.
Kafanıza takmaya devam ederseniz sizin için yıpratıcı bir süreç olmaya başlayabilir. Gönlünüz temiz olsun.
Saygılarımla.![]()
Ne kadar doğru bir cümle Allah c.c razı olsun bazen arkadaşlarımızda beğenmediğimiz noktaları göz ardı etmek gerek kimse çok mükemmel değil.
Haklısınız hocam. Eğer bir noktadan sonra karşıdaki şahıs, bize zarar veriyorsa o noktada ilişkiyi belli ölçüde optimum seviyeye almak doğru bir karar olabilir.Çok iyi demiş ama bu arkadaşına yol ver gitsin.
Detayı tam okumadan kıskanç yakın arkadaşa göre yorum yaptım. Son zamanlarda da arkadaş ihanetine uğradığım için de biraz sert girmişim düzelttim şimdi.Hocam biraz ağır konuşmuşum alıntı yaptığınız kısmı silerseniz sevinirimTanıyor musunuz arkadaşı veya kim olduğunu yaşantısına dair bir bilginiz var mı ? Tanımadığınız biri için neden bu kadar basit bir yorum yapabiliyorsunuz ?
Sen niye bu kadar resmi konuşuyosun aga?
Günümüz insanlık problemi kibir, sabırsızlık ve hoşgörü yoksulluğu değerli hocam.
Sizlere şükranlarımı sunarım, Allah bizlerden razı olur inşallah.
Kanka yanlış anlama ama istediğin kadar güzel yaz ama o pp ye bakıp hem seni ciddiye alamıyorum hem geçmişe hasretleniyorum hem de gülüyorum aynı anda bir sürü duygu yaşadım sayende valla helal olsun kankaKıymetli üstadım,
Türkçemizi doğru ve güzel kullanmak ne zamandan beri resmi oldu?
Sizleri de bu patikaya davet ediyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.