En yakın arkadaş tarafından kıskanılmak

Bunlar normal şeyler kıskanması ,hasetlenmesi gayet doğal olarak görüyorum.Hepimizin yaşadığı şey.Ben çok masumum hiç bir şeyi kıskanmam diyen varsa en büyük yalancıdır.Belgesellerde bile görüyoruz iki hayvan ortamda yer edinebilmek için birbirleriyle rekabet ediyor ,birbirilerinin ayağını kaydırıyorlar.

Değerli hocam, ☝🏼
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır. Beyhude arkadaşınızı bu patika doğrultusunda hususi olarak sindirmenizi öneririm. 🎭

Kafanıza takmaya devam ederseniz sizin için yıpratıcı bir süreç olmaya başlayabilir. Gönlünüz temiz olsun. 🌹

Saygılarımla. 🙌🏼

Çok iyi demiş ama bu arkadaşına yol ver gitsin.

Ne kadar doğru bir cümle Allah c.c razı olsun bazen arkadaşlarımızda beğenmediğimiz noktaları göz ardı etmek gerek kimse çok mükemmel değil.

Günümüz insanlık problemi kibir, sabırsızlık ve hoş görü yoksulluğu değerli hocam. 🥀
Sizlere şükranlarımı sunarım, Allah bizlerden razı olur inşallah.
Çok iyi demiş ama bu arkadaşına yol ver gitsin.
Haklısınız hocam. Eğer bir noktadan sonra karşıdaki şahıs, bize zarar veriyorsa o noktada ilişkiyi belli ölçüde optimum seviyeye almak doğru bir karar olabilir. 🙌

Tanıyor musunuz arkadaşı veya kim olduğunu yaşantısına dair bir bilginiz var mı ? Tanımadığınız biri için neden bu kadar basit bir yorum yapabiliyorsunuz ?
Detayı tam okumadan kıskanç yakın arkadaşa göre yorum yaptım. Son zamanlarda da arkadaş ihanetine uğradığım için de biraz sert girmişim düzelttim şimdi.Hocam biraz ağır konuşmuşum alıntı yaptığınız kısmı silerseniz sevinirim :D @Kalem21Eyvallah hocam

Son düzenleme:
Günümüz insanlık problemi kibir, sabırsızlık ve hoşgörü yoksulluğu değerli hocam. 🥀
Sizlere şükranlarımı sunarım, Allah bizlerden razı olur inşallah.

Maşallah hocam kibir ve hoşgörüsüzlük insanı çirkinleştiren 2 kötü özelliktir her zaman hoşgörülü ve alçak gönüllü olmalıyız karşımızdaki insanlara kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle davranmalıyız.

Kıymetli üstadım, 🌹
Türkçemizi doğru ve güzel kullanmak ne zamandan beri resmi oldu? :)

Sizleri de bu patikaya davet ediyorum. 🙌
Kanka yanlış anlama ama istediğin kadar güzel yaz ama o pp ye bakıp hem seni ciddiye alamıyorum hem geçmişe hasretleniyorum hem de gülüyorum aynı anda bir sürü duygu yaşadım sayende valla helal olsun kanka :D

Madem en yakın arkadaşım diyorsun ona göre davranacaksın. Boş yere yarım saat bekletirsen söylenmesi çok normal bir durum. Arkadaşının dışa vurumu biraz tuhaf olsa da hoşnutsuzluğunun bir göstergesi.
Ayrıca şahsi düşüncem son yıllarda yetişen genç arkadaşlar çok megaloman kişiliğe sahip. Tevazu ve saygı konusunda çok zayıflar.
Dünya sizlerin yada başkalarının etrafında dönmüyor bilginize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı