PsikopatKoala
Decapat
Daha fazla
Güncelleme.
12 Eylül.
Yurt dışından beklenen onay geldi. Endeks bilişim ise arızalı kartımın aynısı olmadığı için muadili olarak Sapphire Nitro+ RX 7900 XT Vapor-X 20 GB ile değiştirmek için teklifte bulundular. Haliyle kabul ettim tabii ki
Kart henüz elime ulaşmadı, umarım tekrar coil whine veya başka herhangi bir sorun yaşamam. Elime ulaştığı zaman ise yine fikirlerimi burada belirteceğim.
Konuyu hortlatıyorum ama kart elinize ulaştı mı arızalı olanı gönderirken ne kadar ücret ödediniz ve kartın hangi firmaya ait olduğunu nereden öğrenebilirim kartımın faturası Gençer Gaming'e kesili RMA servisi aradım ancak endeks, arena ve bir firma daha söylediler onlardan birine göndermeliymişim Gigabyte RTX3060 Eagle kartım teşekkür ederim şimdiden.
Konuyu hortlatıyorum ama kart elinize ulaştı mı arızalı olanı gönderirken ne kadar ücret ödediniz ve kartın hangi firmaya ait olduğunu nereden öğrenebilirim kartımın faturası Gençer Gaming'e kesili RMA servisi aradım ancak endeks, arena ve bir firma daha söylediler onlardan birine göndermeliymişim Gigabyte RTX3060 Eagle kartım teşekkür ederim şimdiden.
Bunu yazdıktan hemen sonra endeks bilişim web sitesine girip garanti sorgulama kısmına seri no yazdım ve garantim orada gözüküyor sanırım endeks bilişim ile muhatap olacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: