Enerjiye inanır mısınız?

569801

Hectopat
Makaleler
4
Bizi yöneten, hayatımıza etki eden bir enerjinin var olduğuna inanır mısınız? Ya da ne bileyim iyi enerji, kötü enerji gibisinden şeylere inanır mısınız?

Bir insanın enerji yayması, o enerjinin onu ve çevresindekileri etkilemesi falan gibi. Ya evet karma da dahil olabilir buna.
Yani en kolay örneği bir insan mutlu olursa yanındakilerde mutlu olabiliyor. En kolay örneği budur ve en fazla bunu yaşadım hayatımda hiç enerjiyle bir şey olduğunu görmedim.

Bir insanın enerji yayması, o enerjinin onu ve çevresindekileri etkilemesi falan gibi.

Biri ortama mutsuz gelip sürekli yüzü asık dolaşması herkesin moralini bozar.
Bunun enerjiyle alakası bile yok.
Mutsuz biri olduğunda siz güle eğlene devammı ediyorsunuz ortamınıza yoksa arkadaşınızı avutmaya falan mı çalışıyorsunuz?
Ya ben yanlış anladım ya da saçma sapan bir soru.

Biri ortama mutsuz gelip sürekli yüzü asık dolaşması herkesin moralini bozar.
Bunun enerjiyle alakası bile yok.
Mutsuz biri olduğunda siz güle eğlene devammı ediyorsunuz ortamınıza yoksa arkadaşınızı avutmaya falan mı çalışıyorsunuz?
Ya ben yanlış anladım ya da saçma sapan bir soru.
Kastım tam olarak o değil, beklentilerin bir şekilde enerji yayması vesaire. İyi ya da kötü enerji mesela. Tam anlatamadım ama.

Bizi yöneten, hayatımıza etki eden bir enerjinin var olduğuna inanır mısınız? Ya da ne bileyim iyi enerji, kötü enerji gibisinden şeylere inanır mısınız?
Bilimce kanıtlanmamış. Yani inanmıyorum.
Bir senaryo:
Kadın: Jüpiter yüzünden hayatım iyiye gitmiyor 😭😭
Jüpiter: Sen kimsin dayı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı