Enes Batur'a Bir Darbe Daha

3c61731d58203ab68115743877873ba53120694f.jpeg


Türkiye'nin en yüksek aboneli Youtuber'ları arasında bulunan Enes Batur'a bir darbe geldi. "Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi" filminin ikinci çekimleri iptal edildi. Geçen sene çıkarmış olduğu filmin başarısı azımsanacak kadar değil. 12 haftada 1 milyon 483 bin 848 kişi tarafından izlenmişti. Mart ayında katıldığı bir televizyon programında Hayal Mi Gerçek Mi filminin ikisinin çıkacağını söyleyerek hayranlarına müjdeyi vermişti.

Enes Batur 20 Ekim'de kanalında yayınladığı bir video nedeniyle şu an soruşturma başlatılmış durumda. Bu nedenle filmin çekimleri iptal oldu. Bakalım Enes Batur'un üstünde olan kara bulutlar ne zaman dağılacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bakın yaptığı davranış iyi değil kabul etmek lazım. Tamam çıkardıgı içerik de saçma ama büyük bir kitleyi etrafında toplaması başarı olarak kabul edilebilir. Ülkenin kitlesi bunu hoş buluyorsa sorun burda zaten.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı