Enes Batur'un karantinadan kaçması boşuna değilmiş!

Geçtiğimiz günlerde karantinadan kaçmasıyla gündeme gelen YouTuber Enes Batur’un aylık 1,1 milyon dolar olduğu iddia edildi.

YouTube’da yayınladığı içerik videolarıyla büyük tepki çeken YouTuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde koronavirüs karantinasından kaçmasıyla gündeme gelmişti.

Batur’un geçtiğimiz hafta yaptırdığı KOVID-19 testi pozitif çıkmış ve karantina altına alınmıştı.

İddiaya göre filyasyon ekiplerinin yaptığı denetimlerde Enes Batur’un İstanbul Beykoz’daki lüks villasında olmadığı tespit edildi. Karantinadan kaçan Batur, kısa süre içerisinde yakalanarak Sancaktepe’deki KYK yurduna yerleştirildi.

Koronavirüs karantinasından kaçarak herkesin sağlığını tehlikeye atan Enes Batur'un YouTube’dan kazandığı para “yurttan kaçması boşuna değilmiş” dedirtti.

“accrediteddebtrelief” adlı sitenin SocialBlade, Vidooly, Bannertag ve Noxinfluencer gibi kaynaklardan sağladığı verilere göre, Batur'un aylık kazancının ortalama 1,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

1600609675135.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane para kazandıran kitle vardır.
1. Çocuklar
2. Ev hanımları
3. Abazanlar
Çocuklara çok iyi hitap ediyor bu adam.

Bu arada forumda herkes kanal açsa herkes birbirini izlese iyi para aslında. Herkes ucuzundan 10 tane telefon alıp 10 tane hesaptan izleyecek. Tertemiz plan.
Telefon almaya gerek yok ki. User agent ve farklı VPN programları yeterli olacaktır
 
Enes Batur'un gerçekten umurumda olduğunu ve bilim, sanat ve tarih için araştırmalar yapmadığımı nereden çıkardıysan, bende oradan çıkardım.
Ben bu konuya insanları bilinçlendirmek için geldim. Siz o herifin maaşını soruyorsunuz. Sana ne! Bunu araştırıyorsan ve ilgi duyuyorsan zaten tam cahilsindir.
 
Ben bu konuya insanları bilinçlendirmek için geldim. Siz o herifin maaşını soruyorsunuz? Sana ne! Bunu araştırıyorsan ve ilgi duyuyorsan zaten tam cahilsindir.
Sormuyorum ki. Adam dalga geçerek, "Bu kadar maaş aldığını sanan masumlar." yazdı. Bende trollemek için, "Daha mı çok alıyor ?" yazdım.
 
YouTube algılayabilir diye düşündüm. Geliri engelleyebilir, değil mi?
Evet engeller, özellikle üst üste amatör bir sayfaysa. Ek olarak her VPN sunucusu 1 izlenme sağlayacaktır, eğer bir kişi tek başına 100 civarı kez açıp izleyecekse Proxy entegreli izlenme botları var. Onlar ideal olacaktır.
 
Öyle desenize. Tamam aramızda bir yanlış anlaşılma olmuş.
Bak birinci sayfada ben varım.
XD.
 

Geri
Yukarı