Engelli Yayıncıyla Dalga Geçen Mahluklar!

İstediğiniz anlamı çıkarın. Her küfür edeni dava etsin o halde. Sen de küfürle karşılık verince başın göge ermiyor.
Eğer bilgisayardan benimle dalga geçerse ben de ona küfürle karşılık veririm. Ama yüz yüze iken bana küfür ederse işler kızışır. 👊👊👊

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gördüğüm bütün yayıncılar zamanında çok güzel anonimlere sövüyordu, sonra pes ettiler. Yani işin psikojik kısmı geçmiyene kadar sövmekte haklılar. Geçtikten sonra zaten insan uğraşmaktan üşenip uğraşmaz.
Bir insanın küfür etmekte haklı olduğunu nasıl savunabiliyorsunuz? O zaman bu arkadaşa sövenler de kendilerince haklı olabilir yani.
Eğer bilgisayardan benimle dalga geçerse bende ona küfürle karşılık veririm. Ama yüz yüze iken bana küfür ederse işler kızışır. 👊👊👊
Çok heyecanlısınız. Muhtemelen çok gençsiniz. Hayatta bazı şeyleri tecrübe etmeden öğrenmeniz dileğiyle. Genç değilseniz zaten yapacak bir şey kalmamış :)

Bir insanın küfür etmekte haklı olduğunu nasıl savunabiliyorsunuz? O zaman bu arkadaşa sövenler de kendilerince haklı olabilir yani.
Sövmek ayrı dalga geçmek ayrı. Videoyu düzgün izleyin lütfen. Allah'a küfür edip dinimizle dalga geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok heyecanlısınız. Muhtemelen çok gençsiniz. Hayatta bazı şeyleri tecrübe etmeden öğrenmeniz dileğiyle. Genç değilseniz zaten yapacak bir şey kalmamış :)
Twitch gibi bir mecrada yapılabilecek en muhtemel rahatlama şekli küfür etmektir, bunu yapmıyıp monitöre kafamı atsın? Ayrıca işin ahlaki boyutundan bakarsak yerden göğe kadar haklısın. :)

Emin olun genç değilim. Her şeyi algılayabilecek yaşta ve olgunluktayım. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Emin olun genç değilim. Her şeyi algılayabilecek yaşta ve olgunluktayım. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
O sözün öncesini de önemsemek lazım. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Az önceki dileğim sizin için hala geçerli. Umarım bu heyecanınızı kaybedersiniz :)

Benim bildiğim küfür yemeyen yayıncı yok. Kaldıramıyorsa yapmayacak. Yapıyorsa da umursamayacak. Herkesle laf dalaşına girecekse 2 güne perti çıkar. İçeriğini yapsın, geçsin. Bu yorumları umursaması kendisine bir şey katmayacak.
Haklısınız hocam. Ancak insan bir zamandan sonra görmezden gelemiyor. Ağzına geleni saymak zorunda bırakılıyor.

Bu haliyle yayıncılık yapması ile normalden fazla küfür yiyeceği belli. Bu küfürlere katlanamayacaksa neden yayın yapıyor? İki tarafta suçlu bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı