Enis Kirazoğlu RTX 3080 sistemde Power Boost PSU kullanmış

Under.nvid

Hectopat
Yer
İstanbul
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dua ettim, Power Boost PSU çıkmasın diye ama maalesef. İtopya'dakiler de mi bilmiyor şu markanın kötü olduğunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dua ettim, Power Boost PSU çıkmasın diye ama maalesef. İtopya'dakiler de mi bilmiyor şu markanın kötü olduğunu?

Mağazaya uğradığımda bana tavsiye etmemişlerdi videoda izleyince ben de şaşırdım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bende onu fark ettim.

Recep Baltaş'ın kendi elleriyle POWER BOOST PSU montajladığını gördük.

Recep Baltaş'ın kendi elleriyle POWER BOOST PSU montajladığını gördük.
Videoyu iyi izlemediğiniz veya duyduklarını süzgeçten geçirdiğinizi düşünüyorum.

Apu yada eski sisteme psu isteyenler için bir şey demiyorum uygun fiyatlı olması kaydıyla alınabilir.
Fakat yeni ve pahalı parçaları olan sistemlere önermiyoruz.

Benim de gözüme çarptı. RTX 3080 ve içinde sıvı soğutma bulunduran bir sistem haliyle dibine kadar kullanacak o güç kaynağını. Ben öyle bir sistem toplayacak olsaydım eğer parası neyse verirdim gerekirse ekran kartından kısardım yine de PowerBoost PSU yerine doğru düzgün bir markanın güç kaynağını kullanırdım. Sertifikası var lakin ne kadar işe yarıyor,ne kadar güvenli orası bilinmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı