Epic Games Bilgisayarı Kapatıp Açınca İndirme Sorunu

mehmet_yldz

Kilopat
Evet arkadaşlar Fortnite yüklüyordum, bilgisayarı kapatacağım, açtığımda kaldığım yerden devam eder mi?

onu bende anlamadım yoğunluktan mı neyden se genelde olmazdı XD. genel olarak silinenler haklı 2-3 senedir epic games kullanıyorum böyle bişe görmedim. gerçi adamlarda haklı böyle bişe beklemiyolardı
baştan indirmeye başladım 15 gb oldu umarım bi boklar dönmez gene
ben bizim türklerin gta 5 sevdasına bağlıyorum dün gece internet çökmüştü herkes gta 5 almaya çalıştığı için csgo da 1000 ms leri gördüm sürekli
youtube falan da çöktü o sıra
gece 1-3 arasıydı

Son düzenleme:
Milyar dolarlık şirket. Ortada bir fiyasko var siz bedava bir oyun aldığınız için resmen kör olmuşsunuz. Durumunuz aynen şuna benziyor:

Bir konuda görmüştüm arkadaş oyunu epic üzerinden değil Rockstar üzerinden indiriyormuş bunu nasıl yaparız bileniniz var mı? (Konuyu tekrar bulamadım.)

Çok güzel bir sistem yaklaşık 30 saatte indirdiğim 75 GB elektrik kesilmesinden dolayı çöp oldu. Bu arada başlatıcıyı tamamen kapatıp açarsanız yine siliniyor.

Son düzenleme:
İfadeler: kt2
Ben Epic Games'e güvenmediğim için şu an eski bir Rockstar hesabım üzerinden oyunu indirip epic dosyasına atacağım en azından Rockstar daha hızlı indiriyor. İmkanınız varsa deneyin.

Bende 40 GB indirmiştim PC soğusun diye bir yeniden başlattım sıfırdan başladı tek çözümü var Epic Games'i başlangıçta çalıştırı seçin o zaman silinmiyor arkadaşlar. Fakat merak ettiğim oyunun hepsi inince bu yine siler mi verileri bir yere depolayayım mı?

Fişinden çekerseniz oluyor ben denedim oldu umarım sizdede olur bunu test etmek için bir 100 mb falan indirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…