Epic Games DirectX hatası

EvrenP

Femtopat
Katılım
29 Aralık 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar hocam. Ben sizleri yeni takip etmeye başladım. Göstermiş olduğunuz programda yeterli başarı sağlayamadığım için sizlerden destek almak istedim. DirectX ile alakalı problemlerim var. Bilhassa Epic Games'i yükleyip aktif hale getirmeye çalıştığımdan sonra arttı. Lütfen bir çözüm oluşturabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Eula.txt
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu dosyadan bir şey anlamadım. Sisteminiz nedir? Hatanın görüntüsü var mı?
 
Bu dosyadan bir şey anlamadım. Sisteminiz nedir? Hatanın görüntüsü var mı?

Windows 10 Home işletim sistemim. Epic Games'i yüklemek istediğimde DirectX eksikliği olduğunu gördüm. Güncelleme ya da yeniden yüklemeye kalktığımda hata veriyor. Bunun için diag DX'ten yaptığım işlemler de, kayıt defteri düzenleyicisinden yaptığım işlemlerde sonuçsuz kaldı. Hata veya eksik dosya bulunup bulunmadığına baktığımda da herhangi bir sorunla karşılaşılmadı diyor. Kısacası aklıma gelen her şeyi denedim sonuç alamdım son çare farklı fikirler ve deneyimlerden faydalanmak kaldı :)

An internal System error o ccrurred. Please efer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem. ( DirectX'i kurmak istediğimde aldığım hata penceresi )
 
@EvrenP

Sorununuz hala devam ediyorsa;

Kurulumu bununla deneyin. Sorun devam ettiği takdirde DXSETUP.exe için Process Monitor raporu oluşturun ve aşağıdaki rehbere göre log dosyalarınızı paylaşın.


 

Geri
Yukarı