Epic Games hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Epic Games bugün Death Stranding Director's Cut'u bedava yapmıştı. Alanlar oldu alamayanlar oldu. Önce çöktü sonra oyunu paralı yaptılar ve sadece Death Stranding'in normal halini dağıttılar, bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Düşüncem değişmedi. PC oyunculuğunu tekelliğe iten bir firma. Başarısız bir firma lakin paraları çok. Çok kötü bir launcherları var. Gidip de Steam'in kaç yılda yaptığı başarıya bedava oyun vererek ulaşacağını sanıyor.
 
Torrent'den farkı yok.
Achivement sistemi yok oyun içi arayüz yok.
Oyunu kaç saat oynadığına bakmak için bile oyundan çıkmak gerekiyor.
Ubisoft oyunu dışında ve bedava verdiği oyunlar dışında hiçbir oyun alınmaz.

1)achievment sistemi var zaten sadece belli oyunlara özel mi bilmiyorum ama var.
2)Launcher'a Alt+Tab atıp kütüphaneden bakılabiliyor?
 
Berbat Launcher berbat server Steam 10 saniyede açılıyor Epic 5 dakika Steam'de 1 saatte inen oyun Epic'te 3saat sürüyor Fortnite Fall Guys ve beleş oyunlar olmasa kimse yüzüne bakmaz.
 
Çoğu kişi Epic gamesin launcheri ile sorun yaşamış. Ben 2020den beri kullanıyorum. Bir kere bile çöktüğüne veya donduğuna denk gelmedim. (Normal zamanda)
Oyun nerede daha ucuzsa oradan alıyorum. Oyunlarımın aşağı yukarı yüzde 50-50si Epic ve Steamde.
Çok takıntılı insanlarınız.
Hele beleş verse bile parayla Steamden alırım diyenler var. Kafalar uçmuş.
 
Epic Games bugün Death Stranding director's Cut'u bedava yapmıştı. Alanlar oldu alamayanlar oldu. Önce çöktü sonra oyunu paralı yaptılar ve sadece Death Stranding'in normal halini dağıttılar, bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Steam ile karşılaşacak kadar gelişmemiş ve daha çok genç olan bir platform, dolayısıyla bug ve donmalara karşı "düzeltilir elbet bir gün" diye geçiştirici bir yorum yapılabilir. Ve illa karşılaştıracak olursakta verdiği bir sürü bedava oyun+kupon varken ve Steam ile aralarında ki fiyat farkını da göz önünde bulundurunca kesinlikle tercih edilmesi gereken ve boş Steam fanlarının karşısında durulup övülmesi gerekilen bir platform.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı