Epic Games mi, Steam mi?

Daha fazla  
Bu konu hakkında biz arkadaşlarla aylardır tartışma içindeyiz. Şahsen ben Epic Games'e geçmek istiyorum ancak arkadaşlarım Steam'i tercih ediyor. Benim görüşlerim ise Steam'in aşırı derecede pahalı olması sonucu Epic Games'e geçmek, ancak Epic Games'te ise arkadaş bulmak konusunda sıkıntı yaşayacağım için bende sürekli bu konuyu düşünüp duruyorum.

Sizden istediğim şey Steam deyip geçmek yerine mantıklıca düşünüp siz olsanız hangi platformu tercih ederdiniz ve neden?

Bende ikisi de var. CS steam olduğu sürece steamden vazgeçemeyeceğiz.

Oyun içi arayüzü, topluluk kısmı, desteklenen oyunlarda atölye desteği gibi özellikleri için ben Steam'i tercih ediyorum.

Bu konu hakkında biz arkadaşlarla aylardır tartışma içindeyiz. Şahsen ben Epic Games'e geçmek istiyorum ancak arkadaşlarım Steam'i tercih ediyor. Benim görüşlerim ise Steam'in aşırı derecede pahalı olması sonucu Epic Games'e geçmek, ancak Epic Games'te ise arkadaş bulmak konusunda sıkıntı yaşayacağım için bende sürekli bu konuyu düşünüp duruyorum.

Sizden istediğim şey Steam deyip geçmek yerine mantıklıca düşünüp siz olsanız hangi platformu tercih ederdiniz ve neden?

Steam'i tercih ediyorum. Ancak Epic Games'te kullanilir. Steam'i tercih etmemin sebebi ise; arkadaslarimin orada olmasi, kutuphanemde oyun bulunmasi, CS oynamam dolayisi ile skinleri CS'den satin alabilmem, ınternet kafe gibi yerlerde Epic Games yerine Steam bulunmasi, gibi gibi sebepler, bunlara baska seylerde eklenebilir.

Vallahi benim misal aynı oyun 200TL iken 1500TL ödeyecek halim yok. Ne kafamda saf yazıyor ne de para ağacım var. Steam'de dev indirim olmadığı sürece Epic kraldır.

Duruma bağlı açıkçası. Steam'de ki atölye kullanılmıyorsa oyunda direk nerede ucuzsa oradan alınması daha mantıklı. He ama para dert değil diyorsanız Steam tabii ki bende arada böyle 50TL filan fark varsa Steam'i tercih ediyorum. Topluluk, atölye, arkadaş ortamı filan full orada daha hoş oluyor 😀

Normalde nerede ucuzsa oradan alınmalı fakat en son Epic beni kanser ettiğinde uygulamayı silmiştim, daha da kullanmıyorum. Hatta Cyberpunk Epic üzerinden yüklüyken dayanamadım silip korsan yükledim yerine. Benim deneyimim biraz sancılı idi fakat birçok kişi sıkıntısız kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı