Epic Games Epic Games neden yıllardır yenilik yapmıyor?

Dediğin şey Epic Games için de geçerli, Epic hesabını Steam ile bağlayabiliyorsun. Ücretsiz dağıtılan oyunlar abartılacak oyunlar değil, bir çoğu sadece kütüphaneye eklenmek için ekleniyor. Steam hesabına alınan oyunun değeri Steam hesabını arttırırken Epic Games hesapları her zaman değersiz olarak görülüyor. Bunu sadece ben söylemiyorum yoksa ben iki yerden de alışveriş yapıyorum. Fakat arada fiyat farkı azsa ilk tercihim her zaman Steam oluyor bu birçok kişi için böyle.
Haklısın kullanıcıların bakış şekli böyle. Fakat şirketler farklı düşünür hocam. Ücretsiz dağıtılan oyunlar abartılacak oyunlar olmayabilir ama sonuçta ücretsiz ki arada büyük yapım oyunlar da dağıtıyorlar. Epic Games'in pazar stratejisi bu yönde olay burada bitiyor. Steam gibi olamayacaklarını biliyorlar ki en doğrusu da bu. Bu politikayı sürdürdükçe her zaman yan hesap ücretsiz oyunu alıp çıkayım gibi görülmeye devam edecek. Bundan memnunlarsa ve para kazanıyorlarsa olay bitmiştir 😄 Kimsenin kimseyi zorladığı falan yok istersen Steam'den al oyunu istersen Epic'ten. Günümüzde Steam'in yanında Epic Games'i görüyorsak bu başarı hocam amaçları da bu.

Haklısın kullanıcıların bakış şekli böyle. Fakat şirketler farklı düşünür hocam. Ücretsiz dağıtılan oyunlar abartılacak oyunlar olmayabilir ama sonuçta ücretsiz ki arada büyük yapım oyunlar da dağıtıyorlar. Epic Games'in pazar stratejisi bu yönde olay burada bitiyor. Steam gibi olamayacaklarını biliyorlar ki en doğrusu da bu. Bu politikayı sürdürdükçe her zaman yan hesap ücretsiz oyunu alıp çıkayım gibi görülmeye devam edecek. Bundan memnunlarsa ve para kazanıyorlarsa olay bitmiştir 😄 Kimsenin kimseyi zorladığı falan yok istersen Steam'den al oyunu istersen Epic'ten. Günümüzde Steam'in yanında Epic Games'i görüyorsak bu başarı hocam amaçları da bu.
Teşekkürler hocam yorumun için, bahsettiğim aslında zor bir şey değil belki pazarı eklemek süreç işi ama en azından avatar değiştirme olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı