Epic Games Steam'i Geçebilir mi?

Sizce Epic Games Steam'i geçer mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    140
@Salih METİN indirimi birçok yerde sildiler. Tüm ülkelere bakmadım, ama Fransa ve ABD'de de kaldırmışlar. Asıl siz sabah görün, Ayasofya ibadete açıldığı an yaptırım ve kur yükselmeleri başlayacak yine.
Hocam, açacakları kesin mi? Bu hükûmetten öyle bir adım atacaklarını düşünmüyorum. Topuklarına sıkmış olurlar.
 
Bence bu şekilde devam ederse 2-3 yıla geçer ama insanlar oyun oynadığı platformu değiştirmek isteyeceğini pek sanmam. Epic Games'de çok fazla oyun eksik tabii ki sadece CS:GO oynayan kitleni geçmesi imkansız o yüzden benim oyum geçere.
 
Ona kalsaydı AMD'de Intel'in tırnağı olamazdı
Zaman deyişir bir bakarsın Epic Games çok beyenilecek özellikler getirir.
 
Epic Games'in alacağı çok yol var. Ama eğer oyunlarını arttırır, Steam'deki gibi bir sistem yaparsa ve oyun motoru işini geliştirirse Steam'i sollar. Ama ne kadar sürer onu
bilemem.

Sektörde Steam tekel gibiydi. Epic Games adını duyurmak için birkaç oyunu bedava yaptı. Bu sefer Steam'de bir hamle mutlaka yapacaktır. Rekabet iyidir. Bundan ne kadar faydalanırsak o kadar kârdır.
 
Ben oyun oynuyorum ve doğal olarak oyunla ve Launcher'la alakalı yorum yaparsam Epic'in alacağı daha çok yol var. En basitinden Epic Launcher'a girince o yükleniyor ikonu var ya, takılıyor duruyor böyle akıcı değil ne bileyim amatör geliyor istemsizce. Steam bence kullanıcı dostu. Oyun yedekleme imkanı basit bir şey gibi görünse de interneti sınırlı olanlar için bulunmaz nimet. Sırf indirme süresi sıkıntısından GTA 5'i indirmedim Epic'ten.
 

Geri
Yukarı