Epstein adasına gitmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yönetime sesleniyorum:
Trolls.jpg

Bu tür konuları sevgili üyelerimizin gereken cevabı vereceğini düşünerek onayladığımız doğrudur. Ragebait mi linç sevdası mı? Belki öyledir, bilemeyeceğiz tabii ki ama gerçekten böyle bir düşüncesi varsa bile bundan vazgeçmesi için gelen yorumları değerli buluyoruz. Eğlenceli değil. 🙏

Bu tür konuları sevgili üyelerimizin gereken cevabı vereceğini düşünerek onayladığımız doğrudur. Ragebat mi linç sevdası mı belki öyledir, bilemeyeceğiz tabii ki ama gerçekten böyle bir düşüncesi varsa bile bundan vazgeçmesi için gelen yorumları değerli buluyoruz. Eğlenceli değil. 🙏

Beklediğim cevap buydu, kolay gelsin. 😁

Bu tür konuları sevgili üyelerimizin gereken cevabı vereceğini düşünerek onayladığımız doğrudur. Ragebat mi linç sevdası mı belki öyledir, bilemeyeceğiz tabii ki ama gerçekten böyle bir düşüncesi varsa bile bundan vazgeçmesi için gelen yorumları değerli buluyoruz. Eğlenceli değil. 🙏
Sabahlık eğlencemiz hocam o zaman bu değil mi? Konuyu kilitlemeyin bari bir süre de gelip yazarsa bir döndürelim.

Sabahlık eğlencemiz hocam o zaman bu değil mi? Konuyu kilitlemeyin bari bir süre de gelip yazarsa bir döndürelim.

Yazacağını sanmıyorum, yerinde ben olsam 10 yıl susma orucuna girerdim.🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı