Epstein adasına gitmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür konuları sevgili üyelerimizin gereken cevabı vereceğini düşünerek onayladığımız doğrudur. Ragebait mi linç sevdası mı? Belki öyledir, bilemeyeceğiz tabii ki ama gerçekten böyle bir düşüncesi varsa bile bundan vazgeçmesi için gelen yorumları değerli buluyoruz. Eğlenceli değil. 🙏
Kararınıza saygımız var hocam ama bu konu cidden çok boş bir konu olmuş öncelikle ki bu Epstein muhabbeti yüzünden çok canlar yandı ve şu an hâlâ yanmaya devam ediyor. Açıkçası bu Epstein adasına gitmek isteyen arkadaşın akıl sağlığından şüphe ediyorum ve ben bu konuyu troll'üne açılmış diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SkuggaKnight Uslubumda hiçbir sorun yok. Daha nazik bir şekilde 13 bin civarı mesaj attım. Kimsenin dediklerimi umursadığını görmedim. Sert çıkışta bulununca hemen cevap alabiliyoruz gördüğünüz üzere.
İnsanların sizi umursadığını göstermesi için illa beğeni atmasına gerek yok hocam. Emin olun ciddiye alan ve umursayan umursuyor zaten sizi. Sonuçta siz de doğru konuşuyorsunuz.

Kararınıza saygımız var hocam ama bu konu cidden çok boş bir konu olmuş öncelikle ki bu Epstein muhabbeti yüzünden çok canlar yandı ve şu an hâlâ yanmaya devam ediyor. Açıkçası bu Epstein adasına gitmek isteyen arkadaşın akıl sağlığından şüphe ediyorum ve ben bu konuyu troll'üne açılmış diye düşünüyorum.
Trol zaten 😃. Bunun mizahını yapan kişi zaten insan sıfatına koymam ben. Ailesine yazık olmuş.

Trol zaten 😃. Bunun mizahını yapan kişi zaten insan sıfatına koymam ben. Ailesine yazık olmuş.
Şimdi bu arkadaş hakkında bir ithamda bulunacağım ama ceza almakla falan uğraşamam, anladınız içimde olan o sözü söyleme isteğini diye düşünüyorum.

17 yaşındayım ama adayı o kadar merak ediyorum ki keşke biri beni davet etse de gidebilsem. Takıntı haline getirdim. Kaç aydır oraya gitmek için Astral seyahat bile denedim ama başarılı olamadım.

Kral sen bu kafayla 1-2 sene daha yaşarsın sonrasını belki zor görürsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı