Anladım hocam, haklısınız. Ben de 18 yaşındayım. İnsanlar kız arkadaşı bir marifet olarak görüyor sanırım yani benim de hiç sevgilim veya konuştuğum bir kız olmadı ama hiç isyan etmedim. Bence o kadar umursanacak bir şey değil.Sanırım forumdakiler bunları bileceğinizi düşündü, biraz daha hafif böyle herkesin hiç zorlanmadan, kolayca anlayabileceği şekilde anlatmak lazımmış.
Metabolizma farkı, şu an 14-15 yaşındasın desek 20-21 olduğunda boy/kilo/sağlık olarak düzenli spor yapan adamın hep gerisinde kalacaksın; yaş 30-31 olunca bu fark iyice açılacak.
Fark gözle görünür olmaya başlayınca genelde şöyle konular açıyorlar forumda: 21 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı.
Tabi kas vb. özgüveni de etkiliyor, o tarz kişilerde şöyle konu açıyor: Bir şeyler anlatırken aşırı heyecanlanma, kendini kaybetme sorunu
Sağlık konularını saymıyorum.
@Onur Haha Atan konu sadece kız arkadaş değil, davul bile dengi dengine olacak her zaman.
Bu arada bir sorum daha var siz sokakta çıplak mı dolaşıyorsunuz yahu? Insanlar sizin kaslı olup olmadığınıza nasıl dikkat edecek de ona göre karşı cinsi vb etkileyeceksiniz? Yani karnında kasın olsa onu senden başka kim görüyor ki?
Estağfurullah, bende 2-3 mesaj daha yüksek seviyede anlatmaya çalıştım ama baktım olmuyor seviyeyi düşürdüm.Mala anlatır gibi anlatan arkadaşlardan daha iyi anlıyorum.
Valla ben hiç dikkat etmem insanlar ediyormuymuş onu bilmiyorum.Ne alaka abi bu soruyu ciddi ciddi soruyor musun? Bir insanın kilolu, zayıf, kaslı olup olmadığını anlamamız için çıplak olması mı lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.