Erkekler neden kas yapmaya meraklı?

Bu arada bir sorum daha var siz sokakta çıplak mı dolaşıyorsunuz yahu? Insanlar sizin kaslı olup olmadığınıza nasıl dikkat edecek de ona göre karşı cinsi vb etkileyeceksiniz? Yani karnında kasın olsa onu senden başka kim görüyor ki?
Plaj?

Ayrıca bu adamla bu adam bir değil herhalde.
1609015674188.png 1609015691907.png

Sanırım forumdakiler bunları bileceğinizi düşündü, biraz daha hafif böyle herkesin hiç zorlanmadan, kolayca anlayabileceği şekilde anlatmak lazımmış.

Metabolizma farkı, şu an 14-15 yaşındasın desek 20-21 olduğunda boy/kilo/sağlık olarak düzenli spor yapan adamın hep gerisinde kalacaksın; yaş 30-31 olunca bu fark iyice açılacak.

Fark gözle görünür olmaya başlayınca genelde şöyle konular açıyorlar forumda: 21 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı.
Tabi kas vb. özgüveni de etkiliyor, o tarz kişilerde şöyle konu açıyor: Bir şeyler anlatırken aşırı heyecanlanma, kendini kaybetme sorunu
Sağlık konularını saymıyorum.
Anladım hocam, haklısınız. Ben de 18 yaşındayım. İnsanlar kız arkadaşı bir marifet olarak görüyor sanırım yani benim de hiç sevgilim veya konuştuğum bir kız olmadı ama hiç isyan etmedim. Bence o kadar umursanacak bir şey değil.

Bu arada bir sorum daha var siz sokakta çıplak mı dolaşıyorsunuz yahu? Insanlar sizin kaslı olup olmadığınıza nasıl dikkat edecek de ona göre karşı cinsi vb etkileyeceksiniz? Yani karnında kasın olsa onu senden başka kim görüyor ki?

Ne alaka abi bu soruyu ciddi ciddi soruyor musun? Bir insanın kilolu, zayıf, kaslı olup olmadığını anlamamız için çıplak olması mı lazım?

Mala anlatır gibi anlatan arkadaşlardan daha iyi anlıyorum.
Estağfurullah, bende 2-3 mesaj daha yüksek seviyede anlatmaya çalıştım ama baktım olmuyor seviyeyi düşürdüm.
Birazdan telefonu 6 yaşındaki kardeşime vereceğim, mesajlar zaten rahatlıkla anlayabileceği seviyede; forum kültürünü öğrensin.

Hem vücut geliştirme, hem de dağcılık, hedef atıcılığı gibi sporlarla ilgilenen birisiyim. Eğer karşı cins konusunu bir kenara bırakacak olursak (ki biraz zor :D) spor yapmak hem testosteron salınımı arttırır hem de vücudunda seratonin salgılanmasını sağlar ki bu da mutluluk hormonudur. Yani spor yapmak hayata karşı olan motivasyonunu arttırır. Bunun yanısıra düzenli bir güç kazanımı sağladığı ve vücudunu şekillendirdiği için de insanın kendisine karşı saygısını ve sevgisini arttırır. Bunun gibi bir çok şey daha sıralanabilir. Sadece vücut geliştirme için değil, genel olarak spor yapın, yaptırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı