Erkeklerle anlaşamamak

Anladım hocam yine de endişeliyim ban konusunda. Gelecek haftam sınav haftam,yani istesem de oyuna giremeyeceğim. Eğer sizin için de bir sorun olmazsa bir moderatör ban sebebi olup olmadığı konusunda yardımcı olsun sonrasında eğer uygun ise paylaşayım.
elbette.
Valorant oynayacaksak mesela Valorant kullanıcı adı kullanman premate için neden problem olsun ki? Mod varsa cevaplar mı?

@koray105

Beraber oynamak için oyun adını vermesi problem midir?
 
Hocam genellikle Valorant Need for Speed grand turismo vs oynuyorum ama NFS dışında pek bir oyunda iyi olduğumu iddia edemem. Ayrıca tanışmayı tabiki isterim ama forumda kullanıcı adı vs paylaşmak yasak değil miydi?


Ben bile gördüğümde şok olmuştum, kesinlikle haklısınız. Bu kadar yüzsüzlük nereden geliyor anlayamıyorum.
20 senedir tvler ve internete kaptıran çocuklarıyla ilgilenmeyen toplumdan geliyor.
 
Boks a git. Özgüven toplarsın.
Bizden sonrakiler daha kötü (2010 sonrası nesil). geçen 16 yıldır yaşadığım sitemin parkında otururken 10 yaşlarında yeni taşınan bir çocuk bana bağırmaya başladı bir daha seni burds görmeyeceğim vs diye. Ailesine şikayet ederken çok mutlu hissetmiştim.
Ailesine şikayet etme mevzuyu sen çöz.
elbette.

@koray105

Beraber oynamak için oyun adını vermesi problem midir?
Dc verin birbirinze. Bir şey olmaz.
 
Yeniden selam dostlar. Fikirlerinizi (nasıl ne olur bilmiyorum) almak için açmak istedim forumu. İlkokul yıllarımda erkeklerden o yıllarda pek fark etmeyip yeni yeni fark etsem de zorbalık görüyordum. En basit verebileceğim örneğim sadece 3 yıl içerisinde 7 kez 5'i baş üstü olmak üzere çöpe atıldım. Sınıftaki erkekler Enes'i kovalamaca diye bir oyun uydurmuşlardı ve ben kaçardım onlar kovalardı. Yakalayınca tahmin edebileceğiniz üzere tekmelenirdim hırpalanırdım. Bunlar sadece basit örnekler. Hayatım boyunca asla toxic birisi olmadım, kimesi kışkıttmak için bir şey yapmadım. Ortaokul yıllarımda (imamhatipe giderdim sadece erkek vardı) sadece kullanılmak ve sadece önünden geçtiğim için çocuklardan dayak yemekle geçti. Gerek ilkokul gerek ortaokul yaptıkları şey bana gerçek bir arkadaşlık nasıl olur bilmediğim için normal geliyordu. Ama yine de çoğu zaman zarar gördüğüm için aileme söylerdim. Annem ve pederim ilkokul zamanlarımda benimle gram ilgilenmezlerdi. (o zamanlar her gün kavga eder ve boşanmaktan bahsederlerdi, ama boşanmadılar) annem ağır depresyondaydı ve çoğu zaman ne yediğimi bile düşünmezdi 7 8 yaşlarımda kendim kendime kakaolu süt yapar içerdim.



Sonuç olarak bu kadar umursamadıkları için şimdi yüzlerine karşı bağırarak söylediğimde biz hiç fark etmedik öyle şeyler diyorlar. Bir gün ben henüz 6. sınıfta iken sırf "a" sınıfının kapısından baktığım için içeri çekilip içerisinde 4 tane ilkokul (sözde) arkadaşlarım olan grup tarafından dövülmüştüm. Çıkışta ilk defa abim beni almıştı ve halimi gördü. Ertesi gün okulda bütün çocuklara fazlasıyla bağırdı, eve geçince de bunca zaman dediklerimi gram umursamadıkları için ebebeyinlerime kızdı. Sonuç olarak daha fazla uzatmamak gerekirse, hayatım boyunca hiçbir erkekle arkadaşlık kuramadım çoğu arkadaş sandığım da maddi durumum iyi olduğu için beni kullandı. Konunun başından beridir "erkek" diye vurgulamamın sebebi, ben gram yakışıklı olmayan kendisine asla bakım yapmayan (temizlik konusunda aşırı titizimdir bahsettiğim şey sivilceler vs) ve özellikle komik olmayan birisiyim ama hayatım boyunca hiç istemesem bile onlarca kızla *arkadaş* oldum.
Hayatım boyunca asla anlayamadığım şey neden hiçbir erkekle arkadaş olamazken kızlarla bu kadar samimi olabiliyorum?

Buraya kadar gerçekten okumuş olanlar varsa teşekkür ederim...
Lise yıllarında normal bence. Lise son sınıf öğrencisi olarak 4 yıl boyunca sadece 2 arkadaşım oldu samimi diyeceğim. Bence insanlar aşırı yapmacık ve çıkarcı. Kafana fazla takma arkadaşın dediği gibi üniversitede daha aklı başında insanlar olacağı için arkadaş ortamı rahatlar diye düşünüyorum. Yine de boş bir arkadaş olacağına hiç olmaması taraftarıyım.
 
Aile konusunda değer görmeyen evlat olarak seni anlıyorum ve bu durumu değiştirmek sonraki nesil için bizlerin elinde olacak, aileme her zaman söylediğim şey sizin bizi kötü yetiştirdiğiniz gibi bizler ise çocuklarımızı bu şekilde yetiştirmeyeceğiz oluyor. Bizler ilgi, anlayışlılık, haklarımızın savunulması konusunda terk edildik, destek alamadık. Bu durumu kabullenmemiz ve de kendi hayatımızı olgunca yaşamamız gerekiyor.

Psikolojik olarak kendi cinsine karşı uzak durduğunu düşünüyorum, kızlar narin olduğu için kavga ve maymun alfalığı göstermediği için yakınsındır diye düşünüyorum. Spora, dövüş sporlarına ilgin olmayabilir fakat kendini koruman gerek ve erkek olarak da kızın yanında bu sana düşecek, karşına ne çıkacağı belli olmuyor ve bir gün zarar görecek kişi sadece sen olmayacaksın yanındaki de bu duruma karışacak. Doğru insanı bulursan kimliği ne olursa olsun kendi dostunu da bulabilirsin sadece sevmediğin ve karakterini anladığın sevmeyeceğin insanlardan uzak dur bunların çoğunluğundan hâyır yerine zarar gelir.
 
Hiçbir zaman kendini savunmamışsın. Zorbalık yaptıklarında kendini savun, gerekiyorsa döv. Kızlarla anlaşabiliyorsan, kızlarla konuş. Erkek arkadaş bulmak istiyorsan serserilerden uzak dur, düzgün insanlarla arkadaş ol. O zaman zorbalık yaşamazsın.
 
Erkekler ezik olduğu için seni kıskanıyor o yüzden sana fiziksel şiddet uyguluyor, senin burada yapman gereken yanlış anlama yıllardır dayak yediğin için anlattığına göre artık dövmeyi öğrenmissindir dövmenede gerek yok bir daha seni cektiklerinde kaç kişi olursa karşılık var sert onlardan daha sert sonra senle uğraşmayı kesecekler.
 
Bunu başka bir amaçla değil direk anlamıyla söylediğinizi varsayıyorum.

Çevrende insanlığa erişebilmiş bir erkek yok demek istemiştim. Sınıfta tüm bunlar yaşanırken herkesin ayak uydurması korkunç bir durum. Keşke nadiren yaşanan bir şey olsa da konu sahibi uyduruyor herhalde diyebilsem ama bunlar çoğu okulda, pek çok çocuğun başına gelen şeyler.
 

Geri
Yukarı