Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşcinsel bireyler şu zamana kadar hep ezildikleri için o yürüyüşleri yapıyorlar. Adamın işi gücü yok ben eşcinselim diye sokakta mı bağıracak. Hakkını bu şekilde arıyor.

Ezildiği için mi? Bir kaç kişi tarafından ezildiler ve o yürüyüşleri yaptılar. Şu anda ise insanlar sırf o yürüyüşler yüzünden nefret ediyor onlardan.
 
Sizin ne fikirde olduğunuzu bilmem de. Eşcinsel bazı arkadaşlar müslümanların çoklu eşlilik olayına sallıyordu. Pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Bu mu yani? Ahaha. Objektif bir ahlak yoktur diyorum ben. Sen spesifik bir örnek veriyorsun. Evrimsel sürece ters mi, eşcinsellik? Hayır. Eşcinsel bir insan karşı cinsle ilişkiye girdiğinde çocuk sahibi olamıyor mu? Oluyor. E evrime ters argümanı pek de mantıklı olmuyor haliyle. Ötesi berisi insanların kendi hayat görüşleriyle alakalı. Çocuk sahibi olmak için ilişkiye bile girmeleri gerekmiyor zaten de, onlar olmasa bile evrime ters düşen bir durum yok.
 
Bu konuyu açan şahsı forumun neresinde görsem hep bir eşcinsellik peşinde. Yahu kanka tamam en eşcinsel sensin. Saygı duymuyorum sana. İnsanların gözüne sokunca en eşcinsel sen olmuyorsun veya millet seni destekleyince de en eşcinsel sen olmuyorsun. Ne bu duyar kasmaya çalışma hissiyatı, anlamış değilim.
Bir konuda eşcinselleri savundu diye beğenilmedi yağmuruna tutulmuştu bu arkadaş sanırım. O yüzden sinirini bu konudan çıkartıyor.
 
Eşcinsel bireyler şu zamana kadar hep ezildikleri için o yürüyüşleri yapıyorlar. Adamın işi gücü yok ben eşcinselim diye sokakta mı bağıracak. Hakkını bu şekilde arıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki tiplere karşıyım. Onun dışında kimseye bir şey demem.
 
İster eşcinsel olsunlar ister olmasınlar. Kimse dizilerden, filmlerden eşcinsel olmaz. İnsanların gözüne sokmadığınız sürece de kimse sizi umursamaz kimseyi de ilgilendirmez bu konu.
 
Eş cinsel olup olmamak mesele değil, bir insanın eş cinsel olup olmadığını bildirmek için yaptığı çevresini rahatsız edici hareketler, ortamda normalmiş gibi ayool deyip değişik kahkahalarda bulunmak ve mide bulandırmak problem burada. Yoksa eş cinsel olup toplumdan ayrılmadan mutlu mesut ilişki kuran insanlar gördüm çalıştığım ortamlarda ama artık yeni moda eş cinseller çıkıp yüksek sesli, rahatsız edici şekilde milletin midesini bulandırması problem. Ama tabii biz bu durumlardan aslında rahatsız olduğumuzu belirtince problem ama rahatsız edince eş cinsellik düşmanı, inanılmaz...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı