Escape from Tarkov 2. el alınırsa yasaklanılır mı?

Arkadaşlar merhaba, İtem Satış sitesi üzerinden 2. el olarak Escape from Tarkov almayı düşünüyorum fakat oyunun yapımcıları bu konuda sert bir tavır sergiliyor gibi duruyor. Acaba bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Hesap devri şimdiye dek binlerce kullanıcı yaptı. Hatta eskilerden yayıncılar sublarına hesap kasıp hediye bile ediyordu. Direkt mail ile birlikte hesap devrinde sorun olacağını sanmıyorum. Ancak tavsiye değildir. Ben EOD'yi 700 lira civarına almıştım.
 
EFT'nin yapımcılarının sert takındığı doğrudur. Aynı firmanın farklı oyunundan Cheat Engine ile hile yaptım diye 3 yıllık çarımı sınırsız banlamışlardı. Riske girmeye değmez.
Hangi oyun acaba o ?

Benim bildiğim EFT, Battlestate Games'in tek oyunu da o yüzden sordum.
 
Son düzenleme:
Şöyle diyebilirim.Arkadaşlarımın hesabı da dahil toplamda 4 hesap ile aynı bilgisayar üzerinden giriş yapıp oynamışlığım var.3 Yıldır herhangi bir yasaklanma vb. bir durum ile karşılaşmadım.Hesabı satın alırken satan arkadaşın sana kendi mail adresi ile devretmesi gerektiğinin bilgisini ver.Bazı arkadaşlar 2.mail tanımlayıp onun üzerinden hesabını satmaya çalışıyor.Bu şekilde 2.mail adresini sana verip hesabı satar ise sen ileriki safhalarda problem yaşarsın.Bunun bilincinde olarak hesap satın almalısın.Gönül ister ki kendi internet sayfası üzerinden satın alıp oynamak fakat satın alma yöntemini seçtikten sonra vergi de ilave oluyor :) .
 
Şöyle diyebilirim. Arkadaşlarımın hesabı da dahil toplamda 4 hesap ile aynı bilgisayar üzerinden giriş yapıp oynamışlığım var. 3 yıldır herhangi bir yasaklanma vb. bir durum ile karşılaşmadım. Hesabı satın alırken satan arkadaşın sana kendi mail adresi ile devretmesi gerektiğinin bilgisini ver. Bazı arkadaşlar 2.mail tanımlayıp onun üzerinden hesabını satmaya çalışıyor. Bu şekilde 2.mail adresini sana verip hesabı satar ise sen ileriki safhalarda problem yaşarsın. Bunun bilincinde olarak hesap satın almalısın. Gönül ister ki kendi internet sayfası üzerinden satın alıp oynamak fakat satın alma yöntemini seçtikten sonra vergi de ilave oluyor :) .

Cevapların için çok teşekkür ederim. Bir de hesabı alınca profili sıfırlarsam bütün görevler, karakteler gibi şeyler falan ilk alındığındaki hali gibi olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı