Escape From Tarkov alınır mı?

Oyuna başlangıçta çok, çok ama çok zorlanacağınızı bilerek başlayın. Özellikle ilk başlarda çıkış noktalarını bilemediğiniz için çok sıkıntı yaşıyorsunuz. Oyun uzun zamandır piyasada ve herkes tüm taktikleri üstün körü olsa bile ezberlemiş durumda. Camperların sayısı da oldukça arttığını düşünürsek bu tarz oyunların arasında en çok emek isteyenlerden bir tanesidir EFT. Size tavsiyem oyunu almadan önce bol bol yayıncıları izleyin. Çıkış noktalarını görsel hafıza olarak ezberlemeye gayret edin. Oyundaki botlar da en acımasız botlardan bunu da belirteyim :D Direkt HS atabiliyorlar. Çok fazla detayı var oyunun kısaca. Ben %25 indirimden EOD paketini alıp yaklaşık 30 el attım ve bir türlü sağ çıkamadım hiçbirinde :D Şimdi oyun duruyor tatilde falan daha fazla odaklanmak lazım, bu süreçte oldukça yıprandım tabi.

İzlediğim yayın ve videoların sonucu gayet güzel oynanabilir duruyor ama fiyat olarak bana yüksek geliyor tabiki 150 tl bandında olsa gayet güzel olabilir, bir ara indirimdeydi ama kdv falan 220 tlleri yine buluyor, bu türü sevenin almak isteyeceği bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı