Eski arkadaşımı çok özlüyorum

Yer
Hawaii
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Radeon Rx 570
AMD Ryzen 5 2600
CORSAIR 8X2 16 GB Vengeance
Samsung 860 Evo 500GB
Meslek
Back End Developer
2 yıldan uzun bir süredir ayrı olduğum kız arkadaşım vardı ismi Zeynep'ti. Ben bir hata yaptım ve ayrılmamız gerekti. Sorunda şu ki ben onu çok özlüyorum dayanamıyorum. Bu yüzden işime derslerime odaklanamaz oldum. Tüm hayat dengem alt üst duruma geldi. Sosyal medyası var ama yazamıyorum. Yine aynı şeyler olmasından korkuyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Hayatıma o kadar çok kişi girip çıkmış olsa da aklım onda ve onun beni unutmuş olmasında, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldan uzun bir süredir ayrı olduğum kız arkadaşım vardı ismi zeynep'Ti. Ben bir hata yaptım ve ayrılmamız gerekti. Sorunda şu ki ben onu çok özlüyorum dayanamıyorum. Bu yüzden işime derslerime odaklanamaz oldum. Tüm hayat dengem alt üst duruma geldi. Sosyal medyası var ama yazamıyorum. Yine aynı şeyler olmasından korkuyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Hayatıma o kadar çok kişi girip çıkmış olsa da aklım onda ve onun beni unutmuş olmasında, yardımcı olur musunuz?

Onunla konuşmanıza neden olan şeyleri düşünün ve bunların baska insanlardada olduğunu bilin.

Nerede veya hangi okulda olduğunu biliyor musunuz kızın hocam?

Evet biliyorum. Oturduğu bölgeyi de biliyorum ama ev adresi olarak vs değil sadece bölgesini.

Onunla konuşmanıza neden olan şeyleri düşünün ve bunların baska insanlardada olduğunu bilin.

Hocam o kadar kolay değil ama sosyal birisi olmama rağmen onunla olduğum kadar mutlu olamıyorum kendimi eriyor gibi hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı