okyzby
Hectopat
Ekte belirttiğim gibi güvenli önyükleme desteklenmiyor ve BIOS modu eski ben bunu flashtan doğru Windows 11'e yükseltsem bir sorun çıkarır mı?
Anakartım ASUS B450M K
Forumlardan internetten gördüğüm kadarıyla açmaya çalıştım açtıktan sonra bilgisayar açılmadı direkt biosa attıAnakartınız güvenli önyükleme yani Secure Boot destekliyor BIOS'tan açabilirsiniz ek olarak formatla Windows 11'e geçmeniz daha iyi olur UEFI şeklinde.
Disk bölüm düzeni hedef sistem falan var rufusta onları ne yapayım ?Rehber: Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma
Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi...www.technopat.net
Forumlardan internetten gördüğüm kadarıyla açmaya çalıştım açtıktan sonra bilgisayar açılmadı direkt BIOS'a attı
O zaman Rufus'tan gereksinimleri kaldırıp Windows 11'e geçin geçtikten sonra Secure Boot açın.
Ben sadece C diskini formatlicam ve D diskine kuracağım Windows'u, D diskindekiler silinmez değil mi kurarken sadece C diskini formatla diye seçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.