Eski Dizüstü Bilgisayara Harici Ekran Kartı Takmak

Emir Yüksel

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Selamlar, elimde 2012 model bir HP G62 laptop bulunuyor. İçerisinde Intel i3 ve 3 GB RAM var. Tahmin ettiğiniz gibi oyun performansı rezalet. CS:GO'yu 25-30 FPS'lerde oynatıyor. İnternetten araştırdığıma göre bir aparat ile birlikte harici ekran kartı takılabiliyormuş. Sonrasında RAM yükseltmesi de yaparım sıkıntı yok. Sizce yapsam stabil çalışır mı? Cihazı yerinden hareket ettirmeyeceğim masaüstü gibi kullanacağım. Aşağıya ürün linklerini bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizin tam ismini yazar mısınız? Zira işlemciniz seçtiğiniz ekran kartını besleyemeyebilir.

Açıkçası bende izlediğim kadarıyla tabiri caizse ölüyü diriltiyorlar. Sadece ram ve harici ekran kartı ile canavar olmasa da günümüz oyunları akıcı oynatabilecek kadar iyi oluyor. Bende işlemci i5 7300hq, ekran kartı Nvidia 1050, ram olarak 8 GB var ilerde bende ram + ekran kartı ile yükseltmeyi planlıyorum benim işlemci de iyi.

O kadar fiyata değmez diye düşünüyorum. Elinizdeki dizüstü bilgisayarı satıp üstüne de bu iki parçaya vereceğiniz parayı da katarsanız 2. Elden çok güzel bilgisayar bulabilirsiniz.

Bunu daha önce bende düşündüm fakat sanırsam her model laptoplarda çalışmıyor diye biliyorum.Siz dener ve çalıştığını öğrenmek isterseniz,sonucu ilerki zamanda paylaşırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı