Eskiden Oynayıp İsmini Bilmediğimiz Oyunlar

Sene 2000 falandı sanırım. Windows'ta oynadığımız DOS oyunlarindan birisi vardı. Fps oyunuydu ancak konumunuz degismiyordu. Makinalı tüfeğin başında mevzide durup üzerinize gelen birlikleri durdurmaya çalışıyordunuz. İsmi B ile başlıyordu sanırım, ne yaptiysam bulamadım. Bilen var mı?
 
Re-volt;
images_1588555288945.jpeg
The Punisher;
images.jpeg
 
Ya bu kadar şanslı olamam her halde 😃
Bir oyun daha vardı Moorhuhn'nun. Köstebek, balkabağı adam, kaplumağa falan ola biliyorduk. Moorhuhn kart olarak arattım ve bu gün steam'e çıkış yaptığını gördüm. Çok teşekkür ederim, yıllardır bu oyunu arıyodum😊
 
Son düzenleme:
11 sene önce arkadaşımla oynardım. FPS oyunuydu. İki takım vardı karşıdakinin bayrağını alıp kendi basene getirip sayı alıyordun. Kasvetli bir mapı vardı. Kubbe gibi yapının içinde dev bir robot vardı ona zar zor biniyordum ama dışarı çıkartamıyordum. O zamandan beri bir daha oynamadım adı neydi merak ediyorum.
 
Sene 2010 bilgisayarı aldık yeni oyun arıyorum bayada paylaşıcı arkadaşım var GTA Vice City San Andreas'ı vermiyor
İnternette yok CD aldım sadece fotolardan bakarak oyunlarda Türkçe yama ne arasın kücüğüm bir de İngilizce'nin Z'sini bilmiyorum ( hala bilmiyorum ) 3 tane 4 tane oyun aldık 1'i sistem gereksinimi uymadı diyeri cok kolay geldi 3 üncü Age of Empires tarzı cok beyendim ama bilgisayara ye virüsten dolayı format attırdık bozulan parcaları falan tamir ettirdik bütün oyunlar gitti bir de ucaktan düşüyduk bir gizli üSSE falan sızıyorduk cok zor diye bırakmıştım şimdi hepsini arıyorum
Birini buldum Delta Force ymiş adıda bitiremediğim sinir oldumuğ o son bölümü bitirdim icimde kalmış ya diğer 3'ünü arıyorum hala.
 
Oyunlardan hatırladığım kadarıyla bilgiler vereyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birinci oyunda; oyun FPS silah oyunu. Oyuna konvoyda üstünde bir silah olan bir araçta başlıyorsun. Böyle konvoya saldırıyorlar dağdan adamlar falan iniyor. Sanırım çöl bölgesiydi. Konvoy durduktan sonra araçtan iniyorsun ve dağa çıkıyorsun, aşağı bölgede teröristlerin karargahı var oraya saldırıyorsun ve ilk bölüm bitiyor. Diğer 2 bölümde de biri tekne ile diğeri helikopterde başlıyor.Hâtta köylüler sizi taşlıyor vs. (CoD serisinden değil.)

İkinci oyun: Oyun başlangıcında intro olarak teleferikten kayıyorsun. Düşmanın sana sıkması sonucu IP kopuyor ve hangara düşüyorsun.(İntro bitti) hangarda çatıştıktan sonra kırmızı bir tır var ona binip askeri bölge gibi bir yere gidiyorsun yanında petrol var hâtta.(Bir türlü askeriyeye girememiştim. Meğersem arkasında gizli bir yer varmış.) CoD serisinden olduğunu söylediler ama bulamadım.

Üçüncü oyun: 10 tane boss olan bir zombi oyunu.Hatırladığım kadarıyla ilk boss dev gibi olan bir karakter. Yanında da uçan yarasaya benzer bir yaratık vardı.Değişik bir ses çıkarak üstünüze uçuyordu. İkinci boss ise bir iskele gibi bir yerde suyun içinden fırlıyordu. Magnuma benzer bir tabanca ile ateş ediyorduk. Köşede meşale sembolleri ile canımız gösteriliyordu.

Delta Force'ye bir bak hawk down dediğin her şeye uyuyor.
 
Oynanan karakteri arı olan bir platform oyunu vardı. Oyunun kalitesi Wii'deki Mario'ya benziyordu. Oyunun mizahi yanı vardı ancak bazı bölümlerinin zor olduğunu hatırlıyorum. 2009-2010 gibi PC'de oynamıştım. Bir fikri olan var mı?
 

Geri
Yukarı