Eşyalı vs Eşyasız ev

Eşyalı ev, eşyasızdan 5K fazla kira olur. Yıllık 60k yapar. Sadece buzdolabını alırsın o paraya. Anlayacağın: EŞYALI.

Katılıyorum. Eşyasız ev şu an için büyük risk. Boş evde oturmak yerine cüzi miktar verip eşyalı daha karlı bay Specter.

Eşyalı çok daha mantıklı, taşınma ve nakliye parası derdi belini büküyor insanın.

Uzun vadeli kalacağım. Depozitoyu isin icine kattiniz mi?
Sen uzun vadeli oturacağım desen bile ev sahibi kafasına göre zam yapabiliyor %'lik limit kalktı. Kirayı 2 katına çıkarırsa o zaman taşınmak zorunda kalırsın.

Bütçe işi açıkçası, biraz birikmişim var, evde sabit kalacağım dersen bir buzdolabı, ocak, çamaşır makinesi, yatakla başlayıp yavaş yavaş evi dizebilirsin. Alternatif olarak da gebelde öğrenciler eşyalı ev devredebiliyor. Öyle bir şey denk gelirse onu da düşünebilirsin

Eşyalı çok daha mantıklı, taşınma ve nakliye parası derdi belini büküyor insanın.

Sen uzun vadeli oturacağım desen bile ev sahibi kafasına göre zam yapabiliyor %'lik limit kalktı. Kirayı 2 katına çıkarırsa o zaman taşınmak zorunda kalırsın.
Iyi de zaten esyali evlerde ki esyalarin cogu eski ve kullanissiz oluyor. Birde bozulma sansi varsa o sans da bana denk gelirse ev sahibi depozitoyu benden duser.

Bütçe işi açıkçası, biraz birikmişim var, evde sabit kalacağım dersen bir buzdolabı, ocak, çamaşır makinesi, yatakla başlayıp yavaş yavaş evi dizebilirsin. Alternatif olarak da gebelde öğrenciler eşyalı ev devredebiliyor. Öyle bir şey denk gelirse onu da düşünebilirsin
Uzun yillar yasayacagim. 15 sene kadar. Birikmisim az buçuk var.

Iyi de zaten esyali evlerde ki esyalarin cogu eski ve kullanissiz oluyor. Birde bozulma sansi varsa o sans da bana denk gelirse ev sahibi depozitoyu benden duser.

Uzun yillar yasayacagim. 15 sene kadar. Birikmisim az buçuk var.
Bence ev devredenleri araştırmak mantıklı. Evdeki eşyalar için bir miktar para verip direkt oturursun. Zamanla da eşyaları değiştirir, daha iyisini alırsın

Eşyalı ev, eşyasızdan 5k fazla kira olur. Yıllık 60k yapar. Sadece buzdolabını alırsın o paraya. Anlayacağın : EŞYALI.
Evet dediğin gibi eşyalı ev daha mantıklı ama 60k paraya sadece buzdolabı alınmaz. Eğer 2. el temizinden buzdolabı bakacaksa 10k gibi bir fiyata bulabilir. Diğer eşyalarıda uyguna alabilir ama bence eşyalı daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı