ETH madenciliği kazancı düşüyor, madencilik bitiyor mu?

Şu siteden Ethereum Gwei'yi görebilirsiniz siteye girip historical gas Oracle Prices'a girerseniz Gwei'nin düştüğünü görürsünüz gwei = transfer yaparken verdiğiniz komisyon bu ne kadar düşükse miningden kar yapmak kadar zorlaşır.

Ethereum'un kazmaniz şart değil, kazilabilecek bir sürü coin var ethereum biter Raven başlar o biter Beam başlar sürekli de yeni coin çıkıyor. Tek yapmanız aralarından en karlı olanı seçip yapmanız.

En karlı olan Ethereum çoğu için ASIC miner lazım.
İleriye dönük konuşuyorum. Ethereum madenciliği bitebilir bu madenciliğin tamamen biteceği anlamına gelmiyor. Raven şimdiden güzel kazandırıyor Ethereum kadar olmasa da fakat bu seviyelere hatta daha üstüne çıkacağını düşünüyorum ben.

Şu siteden Ethereum Gwei'yi görebilirsiniz siteye girip historical gas Oracle Prices'a girerseniz Gwei'nin düştüğünü görürsünüz gwei = transfer yaparken verdiğiniz komisyon bu ne kadar düşükse miningden kar yapmak kadar zorlaşır.

Hocam bunu transfer eden kullanıcılar manuel olarak da düşürebiliyor bildiğim kadarıyla böylece daha az transfer ücreti ödüyorlar
İleriye dönük konuşuyorum. Ethereum madenciliği bitebilir bu madenciliğin tamamen biteceği anlamına gelmiyor. Raven şimdiden güzel kazandırıyor Ethereum kadar olmasa da fakat bu seviyelere hatta daha üstüne çıkacağını düşünüyorum ben.

Raven ethaş değil o yüzden bilmiyorum nasıl kazandırıyor bende 3060 var tahmini günde kaç Raven verir tanesi 1 lira ortalama, bir de ETH'deki ayarlar buna uymuyor farklı overclock ayarı gerek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı