Ethereum için hangi mining programını kullanıyorsunuz?

1- AMD kartlar için T-Rex ve Phoenix Miner en iyileri bence.
2- Ben Phoenix Miner kullanıyorum.
3- Değişen tek şey kesinti ve config farklılıkları olduğundan bir kıyaslama yapmaya gerek yok bence.
4- Kartın markasına göre en iyi kazım programını kullanmak kesintiden bence daha önemlidir.

Kazım programlarının %95'ini virüs olarak algılıyor Microsoft Defender. Korkmanıza gerek yok yani.

AMD kartlar için T-rex mi :)
 
Gminer kurdum gayet güzel kernel3 de iyi sonuç verdi aç-kapa yakaladım ilk 10dk 3 shareden sonra 20 dk share alamadı inactive düştü. Tekrar claymore açtım açtığım gibi share almaya başladı.

ccc.PNG


Gminer defteri benim için kapanmıştır sağ olsun claymore 2017-2018'de sorun yaşamadım yine devam.
G-miner kullanıyorum. Claymore sahsen önermiyorum. Yaklasık 1.5 senedir kendisi güncellenmiyor. Kendi kartımda en iyi sonucu g-miner da gördüm.

Gminer kurdum ilk 10 dk 3 share aldı kalan 15 dk tık yok 30dk içinde inactive oldu hemen claymore açtım.
Daha ilk dk sında buldu. 30 dk bekledim durum böyle eski önermiyorsun demişsin ama taş gibi 🤣

ccc.PNG

Ayrıca stales verdi...


staaa.PNG
 
Gminer bende de bazen inactive düşüyor. Diğer miner programlarında bu durum olmuyor mu ? Hepsi aynı düzen çalışıyordur diye düşünüyordum. Share olayını anlamadım . Benzen 10 dk da 7-8 share yapıyor bazende dediğin gibi çok uzun süre share yapmıyor.
 
Gminer bende de bazen inactive düşüyor. Diğer miner programlarında bu durum olmuyor mu? Hepsi aynı düzen çalışıyordur diye düşünüyordum. Share olayını anlamadım. Benzen 10 dk da 7-8 share yapıyor bazen de dediğin gibi çok uzun süre share yapmıyor.

İşte bende onu diyorum en uygun mh ve share olayını sadece claymoreda yaşadım vazgeçemiyorum. 🥳
 
Bunu ben de fark ettim kendisi genelde 5'i seçiyor. Sanırım mining programını not defterinden düzelterek yapıyoruz o isi ancak ben de nasıl yapılacağını bilmiyorum. Kısa bir arastırmayla bulunabilir bence.
Edit---
Bu arada buldum. Simdi deneyeceğim.
  • added two kernels for Ethash, miner support 5 kernels for Nvidia GPUs, miner automatically select optimal kernel, also you can select specific kernel by --oc parameter (check readme.txt for more details)
  • '--kernel', '-k' - space-separated list of kernel numbers for each device (0 - auto, 1-6 - kernel number, currently supports 6 kernels for Nvidia on Ethash/Etchash) (for example: '1 3 5')
T rex miner i bugün dener misin ? 24 saat sonunda 0.0009 dan 0.0010 'na zor cıktı gminer ile . Hashrate ler yüksek gözükmesine rağmen. T-rex miner denemek istedim ( yabancı forumlarda falan övmüşler bayağı) 2 saat sonunda hashrate oranı şuan da çok düşük gözükmesine rağmen. Kazancımi 0.00112 gosteriyor. Pool ayni pool. 24 saat kullanacagim bunu. Eger bu sekil devam ederse t- rex miner a devam edeceğim .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı