Ethereum ne zaman düşer?

İnsanlar bir şeye hep artarken giriyor. Ben ise bu sefer bitti artık geri dönüşü olmaz dediklerinde tıpkı yıl 2017 gibi girmeyi düşünüyorum. Uzun seneler bekleyeceğim ama ya artacak sonuç olarak devir teknoloji devri ya da benim para kül olacak. Yatırım tavsiyesi değildir, risk almak güzeldir.
 
Bende şu an RX 570 4 GB kart mevcut, sistemi güncelledim ancak ekran kartı yok. 🤣 Fiyatlar düşene kadar beklemedeyim. Düştüğü zaman elde para olmazsa daha sıkıntı. Eğer ben oyun oynamak istiyorum o sırada diyorsanız düşük bütçeli giriş seviye kartlara bakabilirsiniz bence. Daha sonra bu kartı satıp almak istediğiniz karta geçiş yaparsınız.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. 🙃
 
Zor bir soru. Ama şu da var, her geçen gün bu işe giren kişilerin sayısı artıyor ve iş gittikçe zorlaşıyor. Bu yüzden elinizi mümkün olduğunca çabuk tutun. Ve unutmayın, kârınızı uzun vadede elde edersiniz ama kısa vadede biraz zor.
 
Ethereum'un düşmesi ekran kartları için iyi haber değil diye biliyorum. Ethereum düşünce ekran kartlarının alım gücü artıyor, daha çok para kazanıyorlar. Ben böyle biliyorum, yanlışım varsa raporlamak yerine uyarın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı