Ethereum'un kurucusu kripto para dünyasından çekiliyor

Bu minerlara olan nefret nedir ya? “mininger” diye de ananlar var gerçekten anlamak 10 dakikamı aldı 😂
Bir de sahibi bırakıyor kapanır falan diyenler var. Babanızın bakkalıyla karıştırıyorsunuz, bu işlerden o kadar uzaksınız ki sadece ekran kartlarımızı alıp CS:GO oynayamıyoruz diye ağlıyorsunuz. Size tavsiyem karşı çıkmak yerine biraz anlamaya çalışmanız ve geç olmadan yeni düzene ayak uydurmanız. Saygılar.

Mininger benim daha hoşuma gidiyor :)

Kriptoyu cidden yatarak para kazanma sanan var ne kadar cahilsiniz siz ya, mining için konuşmuyorum ama borsada uykusuz geceler bitmiyor, grafikler kolay mı sanıyorsunuz kafadan alım yapıp para mı kazanılıyor sanıyorsunuz siz ya :D

Gidiyor garantisi vermedim. ETC için alınan fazla kartlar yüzünden stoklar tükeniyor. Stok olmayınca haliyle pahalılaşıyor.

Ekran kartı duruyor gidip alsana.

ayçiçek yağı neden pahalı araba fiyatları niye uçuyor. Bırakın bu ezbere yorumları. stok out yaşatıyor olabilir madenciler ama pahalılık ile alakası yok. bu ülkede herşey olması gerekenin 5 misli fiyata sebebide hepimiziz beğensekte beğenmesekte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı