Ethernet kablosu yerine çözüm ne olabilir?

palyaco11

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarim icin modemden kasaya kadar Ethernet kullanıyorum fakat kablo evin her yerinden geciyor neredeyse, evdekiler de kablo kalabaligi görmek istemiyor haliyle. Bunun icin nasıl bir cözüm bulabilirim? Wi-Fi alicisiyla cogu insan sorun yasiyormus, routeri da kablosuz olarak modemime oradan da kablolu olarak ksaya baglayabilir miyim bilmiyorum? Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bilgisayarim icin modemden kasaya kadar Ethernet kullanıyorum fakat kablo evin her yerinden geciyor neredeyse, evdekiler de kablo kalabaligi görmek istemiyor haliyle. Bunun icin nasıl bir cözüm bulabilirim? Wi-Fi alicisiyla cogu insan sorun yasiyormus, routeri da kablosuz olarak modemime oradan da kablolu olarak ksaya baglayabilir miyim bilmiyorum? Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Odanızda veya yakınında başka bir DSL portu var mı? Bazi evlerde birden fazla odada DSL portu oluyor bu sayede çift modem kullananlar dahi var.
Eğer yoksa kaliteli bir PCI-E Wifi kartı almakta işinizi görebilir, burada modeminizin Wifi performansı, mesafe ve aradaki duvarlarda etken tabii.

Elektrik tesisatınız iyiyse powerline adaptörlere yönelebilirsiniz. Fişe takın ve kullanın.
TP-Link TL-PA7017 KIT, AV1000 Gigabit Powerline Adaptör Başlangıç Kiti Amazon.com.tr

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/tp-link...-kablosuz-usb-adaptor-ax1800-pm-HBC0000405T4M bu ürünü aldim kullaniyorum genel kullanimda gercekten cok iyi ama bazen 1-2snligine 500mslere kadar ping firliyor sonra tekrar düzeliyor 1 saat icinde 1-2 kere yasiyorumbunu acaba bi ayari yanlis mi yaptim?
1734780985074.png

Arada cok duvar yok sadece 2 kapi var diyebilirim, stabil oldugu zamanlarda gercekten cok cok iyi ve stabil fakat dedigim gibi nedense bir anda ping firliyor ve geri iniyor. Tabi oyunlarda bu anlara gelmek gercekten sinir bozucu olabiliyor neden böyle dalgalandigini bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı