Merahaba dostlar. 15metre Ethernet kablosu kullanıyorum ama ev kalabalık çok basan oluyor ve ne kadar yenisini de alsam yıpranıyor, çalışmıyor, eziliyor. Bunun yerine kablosuz aynı güçte ne kullanabilirim? 100Mbps fiber internet kullanıyorum.
Kablosuz aldığınız download hızı nasıl?Merahaba dostlar. 15metre Ethernet kablosu kullanıyorum ama ev kalabalık çok basan oluyor ve ne kadar yenisini de alsam yıpranıyor, çalışmıyor, eziliyor. Bunun yerine kablosuz aynı güçte ne kullanabilirim? 100Mbps fiber internet kullanıyorum.
Kablosuz aldığınız download hızı nasıl?
Kablosuz denemedim hocam hep Ethernet kullandım.
Bir deneyin hocam yeni nesil fiberler modemler kablosuz da yaklaşık aynı hızda sunuyor interneti. 50 Mbps fiber paketi kullanıyoruz, kablosuz 55 Mbps alıyorum![]()
Merahaba dostlar. 15metre Ethernet kablosu kullanıyorum ama ev kalabalık çok basan oluyor ve ne kadar yenisini de alsam yıpranıyor, çalışmıyor, eziliyor. Bunun yerine kablosuz aynı güçte ne kullanabilirim? 100Mbps fiber internet kullanıyorum.
Yüklüyor…
www.hepsiburada.com
Aynı durumu yaşıyordum bir dongle aldım Ethernet ile aynı hızı alıyorum tabii ben senin kadar uzak olmayabilirim ama performansından şüphem olmayan bir dongle bu.
15metre kablom vardı hocam modem ile aramda 2 kat duvar var.
15metre kablom vardı hocam modem ile aramda 2 kat duvar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.