ETS 2 Aldım

Hocam ama sistem yok ise zaten keyif alamayacaksınız 2. dakikada sıkılıp kapatacaksınız :(

Hocam ben alıştım. CS:GO 15 FPS'le işkence çeke çeke oynuyorum. 2 Yıl oldu bu bilgisayarla GTA 5 bile açmıştım 4 FPS. Allaha şükür FPS takıntım yok oynatsın yeter şeklinde düşünüyorum yoksa bu bilgisayar elimden sağ çıkamazdı.

Hocam ben alıştım. CS:GO 15 FPS'le işkence çeke çeke oynuyorum. 2 Yıl oldu bu bilgisayarla GTA 5 bile açmıştım 4 FPS. Allaha şükür FPS takıntım yok oynatsın yeter şeklinde düşünüyorum yoksa bu bilgisayar elimden sağ çıkamazdı.
O sizin bileceğiniz iş, ben Mafia 3'te 30 FPS görünce 1:30 dakikada oyundan çıkmıştım.

O sizin bileceğiniz iş, ben Mafia 3'te 30 FPS görünce 1:30 dakikada oyundan çıkmıştım.
Hocam bazen deli ettiği oluyor.Hatta ssd almadan önce bilgisayara oyun çöktü diye yumruk atmıştım.(En az 10 kere)
Ekran görüntüsü 2021-03-27 003146.png
Hocam teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı