Heroxira1
Hectopat
Maalesef Steam kullanan bir arkadaşım yokBir arkadaşına parayı verip ondan sana Steam'den gift olarak yollamasini isteyebilirsin.
Maalesef Steam kullanan bir arkadaşım yokBir arkadaşına parayı verip ondan sana Steam'den gift olarak yollamasini isteyebilirsin.
Hocam keşke almasaydınız sistem yoksa![]()
Hocam keşke almasaydınız sistem yoksa![]()
Hocam ama sistem yok ise zaten keyif alamayacaksınız 2. dakikada sıkılıp kapatacaksınızHocam peki ne oynayayım. 2D oyunları mı?
Hocam peki ne oynayayım. 2D oyunları mı?
Hocam ama sistem yok ise zaten keyif alamayacaksınız 2. dakikada sıkılıp kapatacaksınız![]()
O sizin bileceğiniz iş, ben Mafia 3'te 30 FPS görünce 1:30 dakikada oyundan çıkmıştım.Hocam ben alıştım. CS:GO 15 FPS'le işkence çeke çeke oynuyorum. 2 Yıl oldu bu bilgisayarla GTA 5 bile açmıştım 4 FPS. Allaha şükür FPS takıntım yok oynatsın yeter şeklinde düşünüyorum yoksa bu bilgisayar elimden sağ çıkamazdı.
Gayet iyi yapmışsın bir de ProMods DLC'lerini alırsan kirkenes falana çok zevkli oluyor tavsiye ederim.
Hocam bazen deli ettiği oluyor.Hatta ssd almadan önce bilgisayara oyun çöktü diye yumruk atmıştım.(En az 10 kere)O sizin bileceğiniz iş, ben Mafia 3'te 30 FPS görünce 1:30 dakikada oyundan çıkmıştım.
Adam 2 saattir sana Witcher 3 hediye etmeye çalışıyorOnaylada uyuyayım kardeşim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.