Hocam hiç anlamıyorum o işlerden bi arkadaş da demişti yanlış bir şey yaparim ekran kartına zarar veririmUndervolt yapın.
XFX RX570 kasa Excalibur
Hocam PC 1 aylık yeni
Hocam ekran kartı XFX RX570 kasa Excalibur
Hocam hiç anlamıyorum o işlerden bir arkadaş da demişti yanlış bir şey yaparim ekran kartına zarar veririm.
Teşşekkür ederim hocam keşke sıcaklığım düşük olsaydı ama ne yapalımKasanızın yan camını çıkartıp deneyin tekrar.
Sıcaklıklar fazlasıyla düşecektir.
Tozlanması sıkıntı değil ve dıştan gelebilecek etmenlere dikkat ederim derseniz, yan kapağı açık kullanabilirsiniz.
Veya bunun dışında, boş fan yuvası varsa yuvaya uygun fan alabilirsiniz.
Peki hocam teşekkür ederimVermezsiniz, MSI afturburner yükleyin Core voltage değerini -50'ye alıp FurMark testi yapın, crash vermezse 70'e kadar indirin, rehberler var ayrıca forumda.
Ya kasayla falan alakası yok XFX kartlar ısınma sorunlu işte.
Teşekkür ederim hocam keşke sıcaklığım düşük olsaydı ama ne yapalım
Peki hocam teşekkür ederim
Hocam 2520p %125 ölçekleme de ekran kartı sıcaklığı 76 yi geçmiyor işlemcim i5 10400 fps 60 a sabitledim 60 fps alıyorum%400 ölçekleme biraz fazla yüksek bir ayar. Biraz aşağıya çekerseniz, örneğin %200-%300'e kartınız daha az ısınacaktır.
Kaç FPS alıyorsunuz bu ayarlarda?
Ayrıca işlemciniz nedir?
Hocam 2520P %125 ölçekleme de ekran kartı sıcaklığı 76'yi geçmiyor işlemcim i5 10400 FPS 60'a sabitledim 60 FPS alıyorum
Evet hocam aynen öyle yapiyorum zaten ve dediğim değerleri alıyorum2520P derken çözünürlük mü demek istediniz acaba?
2K monitörünüz varsa, 2560×1440 yapın. Masaüstünüzde kullandığınız çözünürlük neyse, oyundakide aynı olsun.
Evet hocam aynen öyle yapiyorum zaten ve dediğim değerleri alıyorum
Çok Teşşekkür ederim hocamEkran kartı fan devrinizi oyun içerisindeyken kontrol edin.
Eğer %60'ın altındaysa, biraz daha arttırarak deneyebilirsiniz.
Kartın serin çalışması ömrü açısından çok daha iyi bir seçenek olacaktır.
76 derece şimdilik iyi bir sıcaklık denebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.