Euro önce düşecek sonra tekrar yükselecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yol yaptı yol

Hectopat
Çoğunuz belki biliyor çıkacağını ama gene de söyleyeyim. Secim gününe 3-5 gün kala Euro inecektir 4,99 civarı bile olabilir. Burada elinizdeki parayla Euro almanızı tavsiye ediyorum çünkü yaklaşık bir vakitte Euro 6 olacak ve geçecektir. En azından paranız değer kaybetmez kazanırsınız. Bu aralar pek aktif değilim ama gene baya konu açacağım gibi :D İyi forumlar herkese :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce ufak bir miktar Euro almıştım. Zamanı gelince bozduracağım :)

Çoğunuz belki biliyor çıkacağını ama gene de söyleyeyim. Secim gününe 3-5 gün kala Euro inecektir 4,99 civarı bile olabilir. Burada elinizdeki parayla Euro almanızı tavsiye ediyorum çünkü yaklaşık bir vakitte Euro 6 olacak ve geçecektir. En azından paranız değer kaybetmez kazanırsınız. Bu aralar pek aktif değilim ama gene baya konu açacağım gibi :D İyi forumlar herkese :)
Hocam dolar ne olur ona da bir baksanız.

Bedava peynir yalnızca peynir kapanında olur. Bu yüzden varsa bir bildiğiniz kendinize saklayın.
Bu tarz konularda müneccimlik - çok bilmişlik yapılmaz, kesin bir yargı konmaz ortaya.
Aksi bir senaryoda, senin lafına güvenip zarar eden onca insanın kaybını karşılayacak değilsin, varsa çok paran kendin yatırım yapabilirsin.

Yüksek ihtimal bu şekilde olacak olabilir ancak bu; günah çıkarmana yetmez :)

Haybeden sallaması kolay; zaten ya çıkar ya iner. Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun, ekonomist misin? Çoğumuz çıkacağını nereden biliyormuş, herhangi bir kaynak yahut referans var mı? Şimdi diyenler olacak ki "daha önce de aynı senaryo yaşandı". Böyle bir söylem ile dediğinizin gerçekleşmesi sizin başarılı bir saptama yaptığınızı göstermez. Sağlam bir analiziniz varsa eyvallah. Kahve falı okur gibi mantıksız öngörülerde bulunmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı