Ev nasıl WiFi 7'ye geçirilir?

ismail eren 38

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar modem ve internet sağlayııcıları hakkında gram bilgim yok Wi-Fi 7ye geçmek istiyorum.

Evimde Kablonet'in Wi-Fi 5 50Mbps dowloand 10 Mbps upload kullanıyorum fiber olup olmadığını bilmiyorum. Şimdi ben direk modemi alsam takabiliyor muyum yoksa başka bir şey yapmam gerekir mi?

Arka paneller böyle. Rauterlerde şu beyaz kablo girişini göremediğimden dolayı sordum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-10 saat 19.31.08_c3acf210.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-10 saat 19.31.08_c3acf210.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar modem ve internet sağlayııcıları hakkında gram bilgim yok Wi-Fi 7ye geçmek istiyorum.

Evimde Kablonet'in Wi-Fi 5 50Mbps dowloand 10 Mbps upload kullanıyorum fiber olup olmadığını bilmiyorum. Şimdi ben direk modemi alsam takabiliyor muyum yoksa başka bir şey yapmam gerekir mi?

Arka paneller böyle. Rauterlerde şu beyaz kablo girişini göremediğimden dolayı sordum.
Sizin internetiniz fiber değil, televizyon altyapısı ile gelen VDSL olsa gerek. Televizyon kablosu girişi olan bir modem bulmanız gerekebilir bunun için. Emin değilim sadece tahmin ediyorum.

Sizin internetiniz fiber değil, televizyon altyapısı ile gelen VDSL olsa gerek. Televizyon kablosu girişi olan bir modem bulmanız gerekebilir bunun için. Emin değilim sadece tahmin ediyorum.

Ya seneye yeni eve geçeceğim o yüzden yoksa burada fiber altyapısı var da babam almamış. Şimdi alayım seneye de kullanırıım kafasındayım.

Ethernet kablosu ile bağlanmaz değil mi? Bağlanır mı yoksa.

Ya seneye yeni eve geçeceğim o yüzden yoksa burada fiber altyapısı var da babam almamış. Şimdi alayım seneye de kullanırıım kafasındayım.

Ethernet kablosu ile bağlanmaz değil mi? Bağlanır mı yoksa.
Seninle ilgili bir durum yok, teknolojik açıdan fiziki değişim gerektiren bir işlem o. Kabloneti ara, bütçenize uygun fiber kampanyası varsa ona geçmek istediğinizi söyle, elindeki modem yerine şu an en azından wifi6 destekli bir modem verecekler.

Seninle ilgili bir durum yok, teknolojik açıdan fiziki değişim gerektiren bir işlem o. Kablonet'i ara, bütçenize uygun fiber kampanyası varsa ona geçmek istediğinizi söyle, elindeki modem yerine şu an en azından WI-FI6 destekli bir modem verecekler.

Ya onu da düşündüm de yani 5 ay için değimez gibi kasım indirimlerinden koparsam mı dedim de belki olur diye. Hem malum fiyatlar da artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı