Evde beslenecek kedi önerisi

Ahmet Kayra

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2016
Mesajlar
267
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Evimize bir kedi almayı düşünüyoruz ama bazı isteklerimiz var. En başta alacağımız kedinin tüy dökmeyecek bir tür olması gerekiyor. Kendini sevdirecek, uysal, sevimli tatlı bir kedi olmasını ve gerektiğinde de oyuncu olmasını istiyoruz. Tuvaletini sağa sola yapmayacak kumuna gidip yapacak temiz bir hayvan arıyoruz. Önerebileceğiniz bir tür varsa ve fikirlerinizi, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :D
 
Hocam yıllarca kedi beslemiş biri olarak birçok cins besledim. Tüy konusunda ve bakımı en kolay kedi tekirdir. Şu an siyam da beslemekteyim. Tek başına alacak iseniz kesinlikle tavsiye ederim. Çok uysal, sessiz ve tatlı bir kedidir. Ama dediğim gibi bakımı en uygun kedi tekir diyebilirim.
 
Dostum yanlış anlama ama hulk u bulmak daha kolay. Sokakta zor durumda yavru bir kedi görürsen al genelde tualet eğitimini annesinden almış oluyorlar zaten. Sonunda çok üzülürsün baştan söyleyim. Kedi çok masraflı değildir deme dünyanın parası gidiyor. Kedi bakmak zor iştir.
 
1612809938226.png
 
Yavru ve cins olan bir kedi alın. Yavruyken tuvalet eğitimi verebilirsiniz. Tekir alayım demeyin, kendilerini sevdirmezler. Bir de tüy dökmeyecek diye bir şey yok. Tüysüz cinsleri de vardı ama onları tercih edeceğinizi sanmıyorum.

sphynx-820x510.webp
 

Yeni konular

Geri
Yukarı