Evde kedi beslemenin artı ve eksileri

Çok eğlencelidirler severim kendilerini. Fakat poşetle kaka avlayacak halim olmadığından ve dışarda okuduğumdan edinmiyoruz bir tane. Ayrıca muhabbet kuşumuz var orası ayrı.

Köpek mi bu [emoji23] Kumuna yapar.

Evimizde kedi beslemeyi düşünüyoruz. Yavru almak istiyoruz ve evimiz biraz küçük. Kedi beslerken başımıza ne gibi kötü ya da iyi şeyler gelir?

Kedi bende besliyorum hiçbir eksisi yok fakat maddi durumun biraz iyi olması gerekiyor sonra çok üzülürsün. Sabahları acıkırsa senin yüzüne sürtünerek mırr mırr diye kaldırır felan çok tatlı.
(Ama biraz cep yakabilir bakımı).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle alamayacağız çünkü annemin ve benim tüy,toz gibi şeylere alerjimiz var :( . Ve ev çok küçük.

Benimde annemin alerjisi vardı fakat senede 1 kere döküyorlar genelde sağlığı yerinde olursa ozamanda traş ettirirsiniz olur biter. Ev önemli değil ki, bizimki koltukta cizgi filim izleyerek yatıyor, kumu da balkona koyarsın veya WC’ye tamam mis gibi işte onun için öyle ayrı odaya gerek yok. Hatta ayrı odaya koyarsan sabahları kapısı kapalı olunca ağlıyorlar miyuv miyuv diye.

Kesinlikle almalısın eve neşe geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı