Evde nasıl bir vücut yapılabilir?

Ali imran00

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, spor salonuna gitmeye vaktim olmadığı için evde vücut geliştirmeye başladım. Daha 1 hafta oldu, ne kadar sürede ne kadar gelişirim. Bu seviyeye gelebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-09-20-18-34-459-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-09-20-18-34-459-edit_com.android.chrome.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Dambıl alınır yapılır zamanında azıcık yapmıştım şınav falan da çekmiştim. Zaten en sağlılklısı kendi vücut ağırlığını kaldırmanmış şınav gibi.

Sadece dambıl ve şınav ile sırt, göğüs, karın, omuz ve bacak kaslarınızı nasıl geliştirmeyi düşünüyorsunuz? Sadece şınav ve dambıl sizce yeterli mi? :D

Afrika kabilelerinden bu attığınız resimden daha iyi formda olan vücutta insanlar gösterebilirim, o yüzden spor salonu olmadan olmaz yorumlarına aldırış etmeyin, evet evde kısıtlı imkanlarla yapılmaz ama yerinde hareketler ve aletlerle ulaşırsınız. Resimdeki seviyeye gelmeniz için dambıl halter gibi aletlerin bile fazla ağırlıkta olması lazım, öyle 3-5 ay da yapacağınız bir vücut değil.

Afrika kabilelerinden bu attığınız resimden daha iyi formda olan vücutta insanlar gösterebilirim, o yüzden spor salonu olmadan olmaz yorumlarına aldırış etmeyin, evet evde kısıtlı imkanlarla yapılmaz ama yerinde hareketler ve aletlerle ulaşırsınız. Resimdeki seviyeye gelmeniz için dambıl halter gibi aletlerin bile fazla ağırlıkta olması lazım, öyle 3-5 ay da yapacağınız bir vücut değil.
Anladım hocam zaten elimde ki dumball lar yeterli değil dumball ve halter almam gerekicek. Boş zamanım olursa spor salonuna da giderim.

Evdeki imkanlarla fotoğraftaki seviyeye gelemezsin. Bu tarz bi' vücut yapman için temizinden 1,5 yıla ihtiyacın var.
Buna yakın bi vücut tipi de yapsam olur. Vücudumu toparlasam, biraz da kas tabi fena olmaz.

Düzgün ekipmanlar olmadan evde bu seviyeye gelemezsin, hatta genetik yatkınlık yoksa spor salonunda bile buna benzemen en az 3-4 yılını alır. Yeterli ekipman varsa ve düzgün protein alıp kalori hesabı yaparsan evde de yapılabilir ama öncelik genetik dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı