405668
Hectopat
- Katılım
- 26 Aralık 2020
- Mesajlar
- 4.910
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 15
Tamamdır hocam.Sanırım hayır. Geçen sene 1 ay boyunca koşu bandında koşup az yiyerek 77 kilodan 68 kiloya kadar düşmüştüm şimdi yeniden kilo aldım ve durum bu
Şimdi telefonuna FatSecret indirip kilonu ve ulaşmak istediğin kiloyu seçmelisin, o sana alman gereken kaloriyi söyleyecektir. Benim tavsiyem 2500 kalori tüketmeniz. Salata ağırlıklı beslenin ve karbonhidrat ve yağ tüketimini oldukça aza indirin.
Kardiyo olarak Hiit Kardiyo öneririm. Tarayıcıda aratarak sonuçlar bulabilirsiniz. Ben 60 saniye 15km hız ile koştuktan sonra 6km hız ile dinleniyorum. Tabii uzun zamandır futbol oynadığım için bu hızlara çıkıyorum. Siz 8km hızla koşup 4km hızla dinlenebilirsiniz. Zorlanırsanız daha da düşürün. Günlük en az 20 dakika yapın hocam.