Evde üst göğüs nasıl çalışılmalı?

Ahmettttt00

Decapat
Daha fazla  
Herkese oncelikle iyi ramazanlar. Ben yazin yaklasik 3 ay spora gittim. Okul baslayinca birakmak zorunda kaldim. Evde yapiyorum şu an halter setimle. Ama gogsumun alti gelisirken ustu o kadar gelismiyor. Evde ust gogus nasıl calisabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğüs kaslarında alt üst yoktur. Bu biraz da genetik faktörlere dayalı. Fakat yine de üst göğüs çalıştırdığını iddia eden egzersizler var. İki tane dumbellin varsa sırtını koltuğa hafif eğimli bir şekilde yasla ve ağırlıkları yukarı doğru kaldır. Bar ile de yapabilirsin aynı hareketi.

Göğüs kaslarında alt üst yoktur. Bu biraz da genetik faktörlere dayalı. Fakat yine de üst göğüs çalıştırdığını iddia eden egzersizler var. İki tane dumbellin varsa sırtını koltuğa hafif eğimli bir şekilde yasla ve ağırlıkları yukarı doğru kaldır. Bar ile de yapabilirsin aynı hareketi.

Şu an ben sinav ve dumbell press yapiyorum evde yapabilicrgim baska hareket var mı?

Clavicular ve sternal head diye ikiye ayrılır. Var yani.

images.jpeg

Clavicular ve sternal head diye ikiye ayrılır. Var yani.

Eki Görüntüle 2435848
Bununla ilgili detaylı araştırma yapmadım. Fakat bazı sporcularda alt göğüs muhteşemken bazı sporcularda neredeyse yok denecek kadar az. Bunun temel nedeni genetik faktörler. Ama alt göğüs ve üst göğüs diye iki bölge varmış. Demek ki her hocanın lafına itibar etmemek lazım.

Herkese oncelikle iyi ramazanlar. Ben yazin yaklasik 3 ay spora gittim. Okul baslayinca birakmak zorunda kaldim. Evde yapiyorum şu an halter setimle. Ama gogsumun alti gelisirken ustu o kadar gelismiyor. Evde ust gogus nasıl calisabilirim?

Decline push up yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı