Ne alaka hocam, o zaman foruma niye konu açıyorsunuz? Erkekler plajda ne giyecek o zaman?Sen insanları tanimiyon galiba türlü türlü insan var.
Hocam yiğidin malı meydanda olur dersiniz birşey derleseHava şehrimde 35-36 derece çok terliyorum. Sürekli tişört değiştirmekten bıktım. Üstsüz dolaşıyorum evde bir şey olur mu, altımda eşofman var?
Hocam komşularda X-Ray aracı var, bizim mi haberimiz yok.Sen insanları tanimiyon galiba türlü türlü insan var.
Biri görse polise falan şikayet eder mi acaba?
Dışarı çıkmıyorum balkona çıkınca bile tişört giyiyorum. Ama biri görse polise falan şikayet eder mi acaba?
Evde üstsüz dolaşmanızdan kime ne hocam. Rahatsız olmayı evde görürler diye söylediysen bakmasınlarHava şehrimde 35-36 derece çok terliyorum. Sürekli tişört değiştirmekten bıktım. Üstsüz dolaşıyorum evde bir şey olur mu, altımda eşofman var?
Kendi evinde çıplak gezmenin suçu var mı ? Evini dikizledikleri için sen onları şikayet edersin.Dışarı çıkmıyorum balkona çıkınca bile tişört giyiyorum. Ama biri görse polise falan şikayet eder mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.