Evde vücut geliştirmek için önerileriniz nedir?

Makaleler
1
Evde bulunan ekipmanları sayayım,
Kum spor aletleri;
4 adet 7,5kg halter diski
2 adet 5kg halter diski
4 adet 2,5kg dambıl diski
6kg dambıl
Çelik olarak ise yalnızca; 4 adet 1kg, 2 adet 2kg dambıl diski var.
Koşu bandı.
Barfiks demiri.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Boyum 185 kilom 90. Omuzlarım doğal olarak geniş duruyor. İstediğim şey ise belirgin olacak şekilde kas çıkarmak ve güç kazanmak.

Dumbell ile göğüs, biceps, omuz çok rahat çalışılıyor zaten. Sırtı barfiks ile yaparsın sıkı bir diyetle yağ oranı düşünce 5-6 ayda ortalamanın üstünde bir vücut olur.
Özellikle calisthecnis yapmayacaksan eninde sonunda spor salonu gerekecek ağırlıklar yetmediğinden.

Dumbell ile göğüs, biceps, omuz çok rahat çalışılıyor zaten. Sırtı barfiks ile yaparsın sıkı bir diyetle yağ oranı düşünce 5-6 ayda ortalamanın üstünde bir vücut olur.
Özellikle calisthecnis yapmayacaksan eninde sonunda spor salonu gerekecek ağırlıklar yetmediğinden.
En azından evde temelimi atmak istiyorum. Hangi hareketleri yapmalıyım sizce her gün?

En azından evde temelimi atmak istiyorum. Hangi hareketleri yapmalıyım sizce her gün?

Dumbell chest press/ incline press. Biceps için 2 3 tane hareket var ismini unuttum klasik indir kaldır varyasyonu. Omuz press, arnold press, lateral. İsimleri tam hatırlamıyorum ama aklında bir fikir oluşmuştur kendine bir program hazırla hareketleri abartmadan.

Dumbell chest press/ incline press. Biceps için 2 3 tane hareket var ismini unuttum klasik indir kaldır varyasyonu. Omuz press, arnold press, lateral. İsimleri tam hatırlamıyorum ama aklında bir fikir oluşmuştur kendine bir program hazırla hareketleri abartmadan.
Sağolun hocam iyi bir program çıkarmaya çalışacağım.

Hocam evde sadece şınav dips ve barfiksle çok estetik vücut yaptım bu 3 hareketten sakın şaşmayın.
Evet bu hareketler sporun vazgeçilmezi zaten. Sağolun öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı