Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Valla o gün için senelerdir hazırlık yapılıyor. John Wick 3 çekimlerini aratmayacak bir ortam oluşabilir.
 
Bu gibi bir durumda kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şey yapmayın. Ne istiyorsa alıp gitmesini söyleyin. Gerçek hayatı hayal ile yada filmler ile karıştırmayın, bırakın ne istiyorsa alıp defolup gitsin. Tehtitkar davranıyorsa müdahale etmek yada kendinizi korumak zorunda kalabilirsiniz ki umarım iş o boyuta gelmez ve oda panik yapıp ya bir şeyler alır yada alamadan toz olur gider.
 
Sağ dolabımda çakı var. Nedense hırsız girmesinden korktuğum için her zaman böyle bir senaryo için hep orada saklarım. Büyük ihtimal hırsıza yaklaşabilirsem herhangi bir yerine saplamaya çalışırım ve gücüm yettiği kadar bağırırım. Zaten herkes uyanacağı için gerisi kolay gibi.
 
Sanırsam öncelikle bıçak gibi tehlikeli aletleri olabileceği için elim önde bir şekilde mesafemi korumaya çalışırdım. Sonrasında bağırmaya başlar ve yakınımda kendimi korumama yarayacak bir nesne var mı diye kontrol etmeye çalışırdım.
 
O sesi duymazdan gelmezdim. Ayrıca"hıaaa deyip fareyi saklardım adama😃" ne ya? Daha düzgün şakalar yapın. O an adam sizi direkt bayıltırdı herhalde.

Sizi tehdit eden bir insana karşı kendinizi savunmakta özgürsünüz. Suçlu olmaz.

Hocam o korkuyla adama klavye mouse seti ile 2'li ateş açardım :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı