Evereset Rampage KB-R9 Nasıldır?

DeadFrozen

Kilopat
Yer
İstanbul/Çekmeköy
Arkadaşlar yakın zamanda klavye almak istiyorum. Sizce bu klavye nasıldır, kullanan var mıdır? Birçok yerden çok güzel olduğunu duydum ve fiyatı da iyi. Aşağıda bir link verdim sizce bu linkteki alışveriş sitesi güvenilir midir? Vatan gibi yerlerde 100-120TL'ye satılıyor, bence o kadar para etmez.

Çok mu dandik? Tasarım benim için çok önemli de. Ha bu arada şunu belirteyim ben 1,5 yıldır falan "A4-Tech Basic Keyboard Km-720" kullandım da, çok dandik olacağını düşünmüyorum şahsen, hiç denemedim ama...

Çok mu dandik? Tasarım benim için çok önemli de. Ha bu arada şunu belirteyim ben 1,5 yıldır falan "A4-Tech Basic Keyboard Km-720" kullandım da, çok dandik olacağını düşünmüyorum şahsen, hiç denemedim ama...
Bence başkasını al diyeceğim ama yani yerden yere vurulacak kadar kötü değil.

Everest klavye mouse kullanıyorum. Şahsen klavye mouse olarak çok beklentim olmadığı için bana yeterli geliyor. KB-R8 modeli var bende de ben seviyorum. KB-R9 full metal gövde ama sen kaliteli bir mal olsun diyorsan Logitech, A4Tech gibi markalara yönel. Sonra pişman olabilirsin. İstersen üstüne biraz daha katıp yurtdışından Motospeed CK-104 alabilirsin. Çok kaliteli bir mekanik klavyedir. Uzun zaman götürür seni o klavye.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı