EVGA 970 SC ACX Alınır mı?

Makaleler
9
GTX 970 SC ACX modelli kart hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
ACX 1.0 soğutmalı bir GTX 970 almanın eşiğindeyim, ACX 1.0 olduğu için fanları devamlı çalışan bir model, diğerleri gibi sonradan devreye girmiyor.
Furmark değerlerine şuradan ulaşabilirsiniz; EVGA GTX 970 için Değerlendirme - Technopat Sosyal

Fiyatının uyguna geleceğini de göz önüne alırsak alınır mı?
Fanlarının sürekli çalışıyor olması bir tereddüte düşürmedi desem yalan olur.
Şu kadar biriktir şunu al demeyin arkadaşlar, 970 işimi görecek, onu alacağım. Sadece bu kart hakkında fikir istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Msi 970 var. 90 dereceleri görüyor. Ve vram sıkıntı. 3.5 gb geçtikten sonra oyunlarda takılma başlar. Evga daha serin çalışabilir tabi. Fiyatı uygunsa alınır tabi 570 ayarında.

Hocam VRAM'i bana yeter, 960 var elimde bunda bile vram konusunda sorun yaşamıyorum.
970 işimi her türlü görecek bir kart. Benim sorum şu, EVGA kaliteli evet ancak soğutması 1.0 ve fanları sürekli çalışıyor bu modelin. Furmark testlerinde 1440p'de yapılan testte 79 derece GPU sıcaklığı. serinlik konusunda da görünürde bir sorun yok gibi.

Fanların sürekli çalışıyor olması bir sorun mudur? Çok ses yapar mı, ileride arıza çıkartır mı, güzel soğutabilir mi? gibi sorular mevcut sadece kafamda.

Cevap için teşekkür ediyorum :)

Fanların sürekli çalışması sorun olmaz. Modeli öyle. Soğutması iyidir Evganın. Ses sorunu bilmiyorum fazla ses çıkarmaz düşüncem. Arıza olayı olabilir 2.el sonuçta. Ama 500-600 gibi fiyatı varsa alınır yada 700 civarı. Çok fazla vermeyin.

Fanların sürekli çalışması sorun olmaz. Modeli öyle. Soğutması iyidir Evganın. Ses sorunu bilmiyorum fazla ses çıkarmaz düşüncem. Arıza olayı olabilir 2.el sonuçta. Ama 500-600 gibi fiyatı varsa alınır yada 700 civarı. Çok fazla vermeyin.

Teşekkür ediyorum, 700TL fiyatı, şahsen uygun olduğunu düşünüyorum. Furmak'ta stres altında sorun çıkartmadıysa ileride herhangi bir sorun artık şansa bağlı diye düşünüyorum bilmem haksız mıyım. Dediğiniz gibi 2. el sonuçta bir yerden sonra sadece güvene dayalı oluyor. Bir aksilik çıkmaz ise kart elime ulaştığında da paylaşıcam verileri. GET ile alındığı için herhangi bir sorun oluşması durumunda kolay iade şansım da olacak. Almakta iyi ettim sanırım?

Test edersiniz kartı zaten. 700 Tl ye alınır. Hayırlı olsun.

Teşekkür ediyorum, aynen benim düşüncemde bu şekilde.
Şu anki test sonuçlarına da ilk mesajdan bakabilir misiniz rica etsem?
Akıl akıldan üstündür, belki benim gözümden kaçan bir şeyi siz yakalarsınız.

Baktım testlere normal gözüküyor değerler.🙂

Çok sağolun, darlıyorum sizi de ama son bir soru sorayım;
Şu an halihazırda GTX 960 takılı sisteme, bunun yerine 970'i taktığımda driverlara yapmam gereken bir şey var mıdır? AMD alsam sil baştan yapmak gerek biliyorum ancak mimarisine kadar her şeyi aynı olan bir kart olunca bişey yapılmalı mı, yapılmamalı mı emin olamadım. İnternette de herkes AMD'den NVIDIA'ya geçiş veya tam tersi durumlara göre senaryolar yazmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı