Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Arkadaşlar az önce arkadaşının numarasından yazdı yine küfür falan etti sonra polise vereceğimi söyleyip elimdeki ssleri atınca hemen kuyruğu sıkıştı özür falan diledi bir daha bulaşmayacağını söyledi yardımlarınız için çok teşekkürler en başta polis ile uyarsaydım keşke bu Discord bebesini.

Bence gidin şikayet edin çünkü bu çocuk bunları başka birilerine yapmaya devam edebilir. Başına bir şey gelsinki akıllansın.

Her halükarda polise gitmelisin. O vazgeçse de sen vazgeçme. Emin ol başkalarına da yapmaya çalışacaktır. Yaşı ne olursa olsun, bu tip olaylarda neyse bıraktı yapmayı deyip geçmemek lazım. Çünkü bu yaşlarda başlanıyor bu tip olaylara.

Arkadaşlar merhaba. Dün numaramı seneler önce verdigim ilkokul arkadaşım bana yazdı ve benim T.C. Kimlik numarası, ev adresi bilgilerim gibi şeyleri içeren bir metin yolladı. Bunu artık herkes panelden yapabiliyor fakat daha da ileri gitti ve sürekli BİM, Gratis gibi markaların uygulamalarına benim ve anne babamın bilgileriyle giriş yapmayı denemiş. Ve bu sabah uyandıgımda 150 bildirim gelmişti. Üstelik şimdi de evime sahte bomba ihbarı ve anne babamın kredi kartını patlatmakla tehdit ediyor. Yapabilir mi böyle bir şey?

Merhaba iyi günler şu an sorununuza yardımcı olabilmek için elimden geleni yapacağım teşekkürler.
İlk olarak arkadaşınızın bu bilgilerinizi öğrenerek pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Kendi bahsettiğiniz şekilde şahsi telefonunuza gelen bildirimler SMS bomber olarak adlandırılır ve sizi korkutmaya çalışmış kendisi. Orada her ihbar yapılan yerlere tabii ki de baskın aniden yapılacak değil. İhbar yapar, sizde en yakın karakola aileniz ile birlikte gidersiniz. Bu durumu anlatırsınız polis memurlarına. Onlar da şahsı tutuklayabilir. Ama sakın aileniz ile polisten habersiz sizi tehdit eden kişiye rahatsızlık vermeyin. Yoksa onunda elinde koz olur.

Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı?
küfür evet suçtur 3 aydan 2 yıla kadar hapis yatılabilir ama orda atatürk ve allaha küfrettiği için mahkeme ona suç verecektir diye düşünüyorum. Sonuçta bizi var eden allah ve bu ülkeyi kuranda Atatürk. Bu mahkemeye çıkabiliyorsanız atatürk sayesindedir. zaten mahkemede fark edersen hakimin bir arkasına bak derim ☺ (kesinlikle hepsinin ssni al ve dava aç veya polise git)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı